mitar88
Član
Za cijenu ne mogu nista rec jer covjek radi u Ch al sada je na godisnjem a evo slike a bio je on na Pik.ba !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima takodje jedan MF 85 ks 80 i neko god i landnini 55ks takodje ima i imt 560!!!
Nisam mogao da ne prokomentarisem ovo! Svaki cas citam postove u kojima neko nekoga opominje...te van teme, te procitaj ranije postove, te imas temu za to...pa nije dosta sto ovde ima milion moderatora, nego i ostali clanovi uvode red...ja sam nov ovde i ako neko ocekuje da treba da procitam sve sto postoji na sajtu kako nekog ne bih uznemirio ponavljanjem pitanja, nije trebalo ni da stvara sve ovo...sajt se koristan, dosta pomaze svima, valjda mu je to i namena, ali nerviraju ta pros.....nja. Verovatno sam i ja off, ali me bas briga, ako smatrate da treba, izbacite me, a ovo sto sam napisao se moze primeniti na svaku temu...mogu jos o ovome, ali mislim da nema potrebe...a i svakako je van teme, pa ne bih da se neko uznemiri...sta sad ti mudrujes?
postoji neka lista pitanja koje se smeju postaviti?
postoji pravilo da ako je na nesto odgovoreno, ne sme se pitati drugi put?
nadji mi topik gde je odgovoreno na pitanje sta je isplativije kupiti 82-jku ili 952!
yebote, napraviste od ovog foruma hitlerjugend!
meni nije tesko da da na neka pitanja odovorim dvajes puta, a kad ja pitam jednu yebenu stvar, onda je to problem?