worm
Član
Prijatelju kupi Torpeda 75 sa prednjom vucom i neces zazaliti sigurno, sigurno je jedan od boljih u toj klasi a i smesno je koliko malo trosi, za ostatak para kupi neki plug ili tanjiracu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
stvarno je smešno što toliko hvalite tu potrošnju,mogu reći iz ličnog iskustva da torpedo u transportu uopšte nije mali potrošač,ovog leta koristio sam rođakovog TX 80 koji ima 2500 r.č i u odličnom je stanju...vukao sam s njim pšenicu u kamionskoj prikolici 7,2m traktor ima snage i dobro je vuče ali je spor do zla boga na 2500 o/min ide 26-27 km/h a potrošnja je veća od IMT 577 za 15-20%,jedina prednost tog torpeda u odnosu na 577 je udobnost,možda je taj traktor dobar za sejanje i prskanje za berač je takođe dobar ali ako ti treba traktor za vuču i oranje mani se ćorava posla i uzmi 577Prijatelju kupi Torpeda 75 sa prednjom vucom i neces zazaliti sigurno, sigurno je jedan od boljih u toj klasi a i smesno je koliko malo trosi, za ostatak para kupi neki plug ili tanjiracu
A jesi li razmišljao o Zetoru 7245 ili 7745. To su dobri traktori, imaju udobno kabinu i nisu baš skupi oko popravaka.
Prijatelju kupi Torpeda 75 sa prednjom vucom i neces zazaliti sigurno, sigurno je jedan od boljih u toj klasi a i smesno je koliko malo trosi, za ostatak para kupi neki plug ili tanjiracu
stvarno je smešno što toliko hvalite tu potrošnju,mogu reći iz ličnog iskustva da torpedo u transportu uopšte nije mali potrošač,ovog leta koristio sam rođakovog TX 80 koji ima 2500 r.č i u odličnom je stanju...vukao sam s njim pšenicu u kamionskoj prikolici 7,2m traktor ima snage i dobro je vuče ali je spor do zla boga na 2500 o/min ide 26-27 km/h a potrošnja je veća od IMT 577 za 15-20%,jedina prednost tog torpeda u odnosu na 577 je udobnost,možda je taj traktor dobar za sejanje i prskanje za berač je takođe dobar ali ako ti treba traktor za vuču i oranje mani se ćorava posla i uzmi 577
Nisam ja ni pominjao rusa,ja sam ti rekao za Ursusa i Fijata,a ursus je poljske proizvodnje i nisu skupi za odrzavanje jer ja imam ursusa C-355 i delovi su bagatela,a ne verujem da su delovi mnogo skuplji za vece ursuse-duplake.Raspitaj se jos malo,ja trenutno ne bih menjao Ursusa ni za jedan drugi traktor,bio duplak ili ne,a vidjao sam i ursuse duplake i odusevljen sam.Sad zavisi koliko mislis povrsine da ores godisnje,sredjujes za setvu,i koliko ces da radis sa njim u sumi.@ILKE
Drug samo jedan mi se rus svidja i djeluje onako na oko kao sabran i dobar traktor,a to je Eurolux 820,ali nemam prestavu od koje godine se proizvode i dali mogu doc do njega za ovo para sto ja imam!
Slazem se! jedino sto 952 ima sinhro menjac a 820 mehanicki.Tarana, ako 952 moze da vuce 3 brazde u vasem kraju, moj glas ide za 952. Ako ne moze- 820. Nema potrebe da date 3000 eura, a da oba traktora mogu da vuku 2 brazde (820 moze sigurno). Sto se tice kvaliteta izrade,i tehnickih resenja, tu su oba modela