Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa crvenim su prodati.Ja koristim
IMT 542 1988
RAKOVICU 65 1989
RUS 82.1 1999
RUS 820 2007
RUS 1025 2010 NOV
Pozdrav, koliko je traktor plaćen ako nije tajna, kolike je tacno snage i da li je skup za odrzavanje hvalaJedini za sada traktor na gazdinstvu pre toga bio 539 ali stigla zamena od 2017god.
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Traktor je placen oko 23,000 evra sa pdv-om, kupljen je uz sajamski popust te 2017 godine, snage je 55ks, 4 cilindra. Sto se servisa tice radim sam, kupujem ulje i filtere u titan machinery cena iznosi oko 14,000 dinara.Pozdrav, koliko je traktor plaćen ako nije tajna, kolike je tacno snage i da li je skup za odrzavanje hvala
Koliko se sad otprilike kreće traktor i jel može na ipard, hvala na odgovoru!Traktor je placen oko 23,000 evra sa pdv-om, kupljen je uz sajamski popust te 2017 godine, snage je 55ks, 4 cilindra. Sto se servisa tice radim sam, kupujem ulje i filtere u titan machinery cena iznosi oko 14,000 dinara.
Kad sazri i on će biti crven , trenutno je .A onaj s lijeve strane slike pozelenio od zavisti.
Dva dana na suncu i gotovo. Vidis da ga vec ogrejalo.Kad sazri i on će biti crven , trenutno je .
Crveno, crveno, crveno, crveno je boja ljubavi
I sve nešto nabrek'o i otek'o...A onaj s lijeve strane slike pozelenio od zavisti.
Који је разлог скидања кабине? Кабина, каква год да је, добро дође. Једино ако не сметају гране у воћњаку на пример.Ljubav je krenula od crvenog najmanjeg. Kupljen 1988. godine, kada sam ja imao godinu dana. Imao je kabinu, 2014. skinuta, i te godine je prefarban. Najdraži je. To je traktor koji ima dušu i koji nikad neće biti prodat. Podseća na detinjstvo, na dedu, ćaleta... Do moje pete godine nismo imali auto, sa njim smo išli i u njivu, i do grada, i u goste na slavu. Sa njim sam zaorao prvu brazdu...