Koji traktor koristite?

Jel stvarno imas potrebu i toliko posla za sve njih da ih uposlis ili volis vise da ih gledas u dvoristu
Svega po malo... Tj svaki ima svoj posao, tako da ni jedan nije uposljen svaki dan, neki kosi, neki vuce prikolice, neki tovari rol bale, drugi stovara palete zbog jaceg utovarivaca, neki ore itd...

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
 
Nije poenta uposliti traktor ,nego sebi olaksati posao.Ako moze sebi pruistiti da ima po jedan traktor za svaki prikljucak ,potpuno opravdano,zasto da se zeza sa prekacivanjem masina ?.Moj komsija kupi nove traktore samo da ne izlazi iz istih da prekacuje masine,kupi i nekoliko sejalica ,jedna seje suncokret,druga kukuruz npr ,da menja ploce na istima haha,nema sanse,ako moze ,kupi citavu sejalicu drugu.
 
Zasto i da radi onda kad sve to moze da priusti nek olaksa onda i taj deo i do kraja postedi sebe nek radi neko drugi
 
Zasto i da radi onda kad sve to moze da priusti nek olaksa onda i taj deo i do kraja postedi sebe nek radi neko drugi
Na zalost,ovde kod nas ovde je tesko naci radnika vozaca koji ce paziti masinu,pratiti parametre pritiska ulja, temperaturu itd, povremeno izaci iz masine obici oko nje, voziti na optimalnom broju obrtaja itd, jednostavno receno takvog radnika ovde uopste nema...

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
 
Jedini za sada traktor na gazdinstvu pre toga bio 539 ali stigla zamena od 2017god.
61d6aa1b8ee593f1f8223e74ceddedc5.jpg


Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
 
Lep, nema šta. Koliko zemlje će da obrađuje, kako vuče plug i tanjiraču?

Obradjujemo 8h svoje zemlje i od ove godine krenuli malo sa uslugama kome treba, Plug vuce 757.2 i to veoma lepo i sa snagom u rezervi jos, tanjiracu sam vukao samo 28 olt nosenu i to vuce od sale. U planu je da ga opremim sa nosenom nekom od 900kg. Za sada ima 750 sati traktor.
 
Dobar Zetorčina,još da mu je prednja vuča.
Tacno :).Slabo ih je bilo onda 6245,mada i sad ih nema po oglasima.
Sad se vidi,odakle si baš iz Kostolca ili
Ostrovo.
Da li ti 6211 ima neke prednosti u odnosu na 7011 osim sto je noviji?
Nista drasticno.Kabina je bolje izolovana (I na 7011 je bila fabricka),menjac je ubrzan sto pogoduje oranju (4-ta I 5-ta brzina su sinhrone). Servo volan,i zadnji hidraulik ima pomocni spoljni klip,mada nisam primetio razliku u podiznoj moci. 62 nema dugme na pumpi goriva za pojacano punjenje.
 
Nazad
Vrh