Pa ja prodam oko 10-ak bala godišnje, ko oće po 100 ko neće nek se snalazi kako zna i ume. Mi baliramo za svinje pa uvek izbaliramo više. Mada misilim da tu generalno nema sreće, ko god se bavi ozbiljno stočarstvom taj sebi obezbedi slamu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj otac ima običaj da tako poklanja po koju balu slame, a bome i deteline kada neko dođe pa mu treba za kokoške, za zečeve, a bilo je i slučajeva da se krmača oprasila pa treba čoveku bala, dve slame jer nije očekivao da će biti hladno toliko u februaru pa nije spremio slamu za svinje i sličnih gluposti.Uvek sam bio protiv toga, kada se vozi slama niko ne kaže ajd komšo da ti pomognem danas pa ćemo istovariti i kod mene desetak bala, nego svi dođu kolicima na gotovo.A kad iziđem ja i kažem može nema problema bala je tolko i tolko e onda se svi nešto nećkaju.Ja poklanjam komšijama na malo, po balu-dve-tri. Jedan je došao moto-kultivatorom i natovarismo čak 13 komada (to je na veliko). Dao mi dobrovoljno 500 dindži. Meni slama ne treba jer su mi svi objekti sa rešetkastim podovima pa se pravim fin.