Koja je trenutna cena balirane slame u vašem selu

Imam komsiju, sam zivi i sam radi sve, napravi ovakve 3 kamare sam bez problema... Pritom ima ~70 godina...
Ode sa presom, izbalira, dodje po prikolicu, ide tovari sam, pomera sam, pakuje sam, dodje kuci, istovara, dize, pakuje... A mi kenjamo kad nas je trojica pa nam tesko, opustili smo se... :D
Ali Matic je u pravu, rol bala je spas, sve mehanizujes i utovar i istovar i dovidjenja... nema da puca kicma za tudje babe zdravlje...

Imam komsiju, sam zivi i sam radi sve, napravi ovakve 3 kamare sam bez problema... Pritom ima ~70 godina...
Ode sa presom, izbalira, dodje po prikolicu, ide tovari sam, pomera sam, pakuje sam, dodje kuci, istovara, dize, pakuje... A mi kenjamo kad nas je trojica pa nam tesko, opustili smo se... :D
Ali Matic je u pravu, rol bala je spas, sve mehanizujes i utovar i istovar i dovidjenja... nema da puca kicma za tudje babe zdravlje...
ne nego jednostavno vise nema ljudstvi za taj posao
80% ljudi sa sela se zaposlilo a ti koji i jesu nece da vide i osete vile u rukama vise ni pod razno

cuj pucale kicme ljudima u 25 godini ovo ono

sad u 45toj mu vec tesko da sedi u traktoru 6 sati u zetvi i to 7dana koliko traje
kad dodje u 60tu a veliko pitanje dal i hoce,pa ce biti jao od cega je umro
ljudi nemaju fizikalije nikakve
sede u traktorima po danima i kaze umorio se,sto i jeste al u psihi a ne u fiizckom smislu

kad pobacas 1000bala dnevno spavas kao beba a to sta ce biti u 70toj,me uopste ne zanima jer za 20godina pitanje kako i sta ce biti od svega ovoga naseg posla i bitisanja

nekad smo bacali vestak pa se oznojis na prikolici ko konj od onih 25kg iako si se prvo najeo sunke slanine luka i ostalo
sad isto to,samo sedis u traktoru istreses 2 dzambovke kolegi u rasipac i spavas sat vremena dok ovaj ne potrosi

al znas--tezak zivot je

Nazad
Vrh