vladimir92
Član
Oko 100din bala kod mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja koliko vidim dao si sam sebi odgovor?ali je dogovor bio da mi plati po ceni koja bude u januaru-februaru,s tim sto cemo odbiti od cene taj njegov rad.
300 dinara po bali je platio moj prijatelj iz sela, protekle Subote 12. Decembra u Putincima, išao sa njim da pomognem da se tovari....
I moram da priznam da skoro nisam video tako lepo seno, bale zdravo lepo teške, mirišu neverovatno, prosto mi bilo nezgodno da gazim po njima u kaljavim čizmama, jer kod prodavca u dvorištu bila prava močvara...
Ali je i cena lepa....
Mislim se na proleće da i ja posejem ono moje jutro zemlje lucerkom, mesta za bale po senikom imam koliko 'oćeš, pa kad naiđe zima, lepi su to novci...
70 bala x 300 dinara = 21.000 dinara
Mislim da je cena od 300 rsd za onoga ko kupuje malo velika. Obicno ide kila detaline kila kukuruza. Bar je bila dok sam ja radio detalinu.
Nisam te zaboravio....Javi mi ako budes siguran u to, t.j. ako vec imas konacnu odluku.
Zaista je tako, ali problem nastaje što ljudi trče za zaradom na drugim kulturama, bespotrebno zapostavivši lucerku, pa kad "pukne" na ceni, recimo kukuruza, gde je očekivao 30 dinara po kili u ovoj izrazito sušnoj godini, a cena i dalje 17 dinara, pa kalkuliše, prodam kuruze, dokupim seno...Mislim da je cena od 300 rsd za onoga ko kupuje malo velika. Obicno ide kila detaline kila kukuruza. Bar je bila dok sam ja radio detalinu.