mitar88
Član
Kupuj ga slobodno dobar je to traktor za te pare nemoj da razmisljas!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima i nekih 540,542,al sve to je vec izdrndano.MAlo me @MMB zagolicao sa postom.Sta je problem sa zadnjim trapom,i kocnicama?
STa mislite o ovome?http://www.polovniautomobili.com/oglas1360330/belarus_t40_as/
Molim Vas,objasnite coveku kako ce on da zna kada" da gas u patos" kojom brzinom se krece?26 ili 28 ili mozda 30km/h.I ja bih to voleo da znam?Mozes jedino utvrditi tako sto ces ga probati,znaci patos gas provozas,ako ide bas kao puz onda je logicno sporiji.Najbolje bi bilo da povedes u kupovinu nekog ko zna da oceni razliku.Spori 558 je radjen do 1972,e sad ima jos koji primerak i kasnije uradjen.Sto bi rekao zombi najveca legenda IMT-a.
Nemoj samo neko da te zajebe i ponudi 555 umesto 558.Vidjao sam toga u prodaji,ladno ljudi nalepe 558 i prodaju ga,kao da je neko sisao vesla.
558 je uz Fergu najveća legenda koju je IMT proizvodio. To je mišljenje koje ljudi imaju u ovom brdovitom kraju. Ako je ovdje zaradio takvu reputaciju, gdje je svaka operacija bar 50% teža za uraditi nego u ravnici, onda samo preostaje da se pronadje relativno dobro očuvan primjerak, da ga se kupi, sredi i čuva za sebe, da radi i zaradi.