Igor578
Član
Prosli vikend su mi otkazale kočnice na 578 u četvrtak sam (Majstor) ih je opet namestio izaslo me je manje od 100e tačnije 9500
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
EEE kočnice na imt-u su čudo ili ne koči nikako ili blokira sam od sebeCAR je napisao(la):Sad ce blokirati nece opet kociti
Zaboravio si GLAVONJU.BOJIN je napisao(la):Dodji druze u klenje kod majstor ALADNA i neces imati vise nikada problema...
Ako je 90 evra onda to nije skupo, pre neki dan sam uzimao za ursusa doboše, paknove, cilindre u točku, opruge i semeringe i koštalo je negde oko 140 evra, a za zetora su skuplji delovi. (ponesi 300 evra pa koliko ti prodavac vrati kusur to za pivo). Poz.Bosonoga je napisao(la):Svi novi dijelovi te ne bi smjeli izaći preko 90€.
Kosjerac je napisao(la):Ako je 90 evra onda to nije skupo, pre neki dan sam uzimao za ursusa doboše, paknove, cilindre u točku, opruge i semeringe i koštalo je negde oko 140 evra, a za zetora su skuplji delovi. (ponesi 300 evra pa koliko ti prodavac vrati kusur to za pivo). Poz.
Slikaj obavezno sve detaljno.gm je napisao(la):другари пуно вам хвала на информацијама! од недеље крећем на посаао па ће бити слика.поздрав