Bolje da si igrao Haland daje dva komada
Jel ti biras te igre pa ti se da kvota ili svega toga ima ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje da si igrao Haland daje dva komada
U kojoj kladionici igras ove igre ?
Kolika je kvota da ce neko iz Portugala povuci Kukurelju za kosu@cika_laza kladionica je bet365, imam nalog tamo preko 20 godina...
Još malo pa pemzija . . .@cika_laza kladionica je bet365, imam nalog tamo preko 20 godina...

@Caponesad imas u podne mec iz butan lige,Paro je domacin i ozbiljan favorit-verovatno ce doci i golovi
mozes da vezes sa azijskim prvestvom malezija-laos ozbiljan favorit malezija,i tu verovatno dolazi 2+ prvo a ocekivano je bar 3 ili vise golova
kasnije imas zene prijateljska Utreht-De grasphap tu idu isto golovi lagano
neko ce od ovih levata sipci,malta,bugari ili cak i vardar ima da namesti prelaz zbog love,a vardar mi je bas sumnjiv ako se zna ko tamo ulaze i vlasnik(dok opet riga odigrala prelaz u prvenstvu pred prvi mec sa vardarom)
al mi to bas puka sreca koji ce mec biti,al vredi ispratiti ako se cinilo nesto uzivo
ako nisi pogledaj mec riga-vardar sta su radili...vardar jos i dobije mec sa 3 suta na gol daju 2,naravno na kraju ispadne iz takmicenja al ova riga od 25 sansi uspela da im da 1 za 90min,na kraju ih naravno dobiju cak 5-2 posle produzetka....a koje su bil uplate na rigu boga pitaj tokom mecaI ti si brale uporan sa tim teorijama, skidam kapu - al' mene bi mrzelo da samo nadjem te lige i ekipe... Odmor dok ne krene ski sezona.