Dok sam se kladio nikad nisam tako... Uvek samo singl i kvota što veća (nebitno kolika), ali ne svaki dan.
Npr moja specijalnost je bila Irska premijer divizija, imao sam podatke o bukvalno svakom igraču svih klubova iz cele lige. Igralo se od marta do oktobra, nema tv prenosa, nem poznatih igrača, klubova - prvenstvo bilo totalno nebitno za kladioničare, samim tim i za kladionice.
Medjutim tokom godina se povežem sa lokalcima koji idu na te utakmice i koji mi šalju timske vesti bukvalno pre nego što klupski sajt objavi. Tipa braća Brennan (tri najbolja igrača Drogheda Utd neće igrati u petak jer su imali porodičnu tragediju. U sredu odigrano kontra tog tima po @2,50, da bi u petak isti tip bio plaćen po @1,50. Mislim da i dalje imaju te analize i tipovi na punterslounge forumu, dešavali se nizovi sa preko 20 pogodaka, ili sezone sa iznad 80% uspešnih prognoza.
To je sve bilo 2005-2015, kad su kladionice prebacile u višu brzinu a ja nisam baš toliki hazarder da mogu tako da igram... Sad od 20 NBA igrača, kladionice će pogoditi 15 njih u jedan koš koliko će imati poena, viša matematika za mene...
Također što se tiče kućnih sustava. Definitivno mogu istaknuti
kliknite tukaj gdje i sam često igram. Ovdje ima mnogo različitih igara, gdje daju bonuse i slično.