Kladionica

Mene još bole sećanja na Italiju i penale protiv Argentine . Jbte , šta tek da kažu Japanci !
A i da smo te god nešto značajno napravili to bi se vodilo pod drugom državom .........SFR-jot .

Nisi me poslusao za Ekvadora 😬. Prevari me instikt . Vise nemam osecaja .
@MOMOSARIC - gde gledas utakmicu u 02:00 ? Jel ce sve raditi kod vas u to vreme ? I bolje da ne pobedite Amere jel ce Milence opet na listu sankcija 🤣

Necu ni gledati. Nedaju nam na tv ,sve zakljucano. Valjda neki arena sport 1 , prikazuje ,kako li. Imam 20ak tih arena na spisku ,taj nema . Vrv se doplacuje , mos misliti. Saznacu ujutro . U Srpcu se vrv nece niko vozati sa svirenamo u to doba ,tamad da pobijedimo ,tako da i to otpada.

davno su bili penali sto bi se reklo tako da jedan od ova dva sledeca meca po meni idu na penale

tako da vredi probati i X konacan--3.75 je kvota na x por-hrv

Nekako mi nezahvalna por-hrv za pogoditi, tj igrao bi na por al da je veća kvota, ovako ništa... Komentator malopre reče ovo je 84. utakmica na SP, još 20 do kraja... a ja odgledao 2 ili 3 cele :ROFLMAO:

davno su bili penali sto bi se reklo tako da jedan od ova dva sledeca meca po meni idu na penale

tako da vredi probati i X konacan--3.75 je kvota na x por-hrv
ipak nisu sledeca 2 vec 2 meca posle onih koje sam najavio
nereseno i penali

mada kako su portugal i hrvatska izbegli X je bas ljigavo

Danas Maroko prolaz i Francuska cista pobeda
kvota na to je oko 1.60

@Capone
volis ove specijale kako vidim

Achraf Hakimi iz Maroka
3+ udarca ili suta ka golu kanade kvota je 2.09 i vazi eventualna zamena tokom meca

Nazad
Vrh