Kladionica

Svaka ti cast kad si pogodio dva x na nfl.
Otišao sam u kladionicu u Subotu da odigram ovaj prvi meč ( duži tiket ). Malo mi je bila kvota 15 pa sam je podebljao sa premijer ligom .
Slabo pratim fudbal i sve te mečeve sam odigrao ciketanski tj. duplu šansu ( 1 X )
J'bga , sve su došli kecevi , i da sam tako pisao kvota bi bila znatno veća .
Tek onda sam video da ima i ovaj ragbi meč u ponedeljak ujutru , nanjušio da miriše na X i napisao ovaj kraći tiket .
Ko zna šta bi bilo da sam sastavio oba tiketa .
Naravno , više nego zadovoljan sam i ovako .
Znam da mnogi neće verovati da sam uplatio samo ova dva tiketa ( ne bi verovao ni ja da mi neko priča )
df96f72c071a363de4e0ea9c46829472.jpg

Interesantno , u kladionici me video kolega i kaže " imam sigurnu kvotu 5 jel hoćeš " a ja ću njemu IMAM SIGURNU 15 JEL HOCES TI ?
Niti je on mene poslušao a nisam ni ja njega .
I njemu je došao tiket ( igrao finale kupa afričkih nacija poluvreme-kraj X-X

Sent from my RMX2155 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Veceras

Atletik Bilbao-Sporting iz 1 u 2......2-1---2-3

Napoli-Chelsi iz 1 u 2.....2-1---2-3

Barsa-Kopenhagen iz 2 u 1....0-1---4-1

Videcemo ko ce danas da stema prelaz u ligi evrope

Zvezdu sam najavio pre nedelju dana u sport temi da dolazi 3+ i da cu je i ja igrati tako

Ocekujem nesto 2-2 rezultat

Svašta se može reći za Murinja ali da ima čovek filing za trenutak to sigurno da .
Kad smo već na ovoj temi , 9 . Februara se igra super-bool , pa neki moj savet je da tipujete na Sijetl-Sihookse .
Verovatno neće biti neka kvota ali u kombinaciji sa drugim mečevima koje igrate može lepo da dodje .

Zvezdu sam najavio pre nedelju dana u sport temi da dolazi 3+ i da cu je i ja igrati tako

Ocekujem nesto 2-2 rezultat
kako ovde dodje samo 2 gola da mi je znati

a ocekivao sam neki x sa golovima al da ga ucackaju na kraju,sad sam se bas uzjebao
sreca pa igrao nesto live a i na jednom sa 2+ na mecu zvezde pa prodje lep tiket

ovaj prvi lep tiket a ovaj drugi uzivo jer sam sumnjao neko muljanje jer nemoguce da zvezda ne primi gol 5 utakmica zaredom
TsoTOQ1.jpeg
cG3PJVZ.jpeg

Sasvim pristojno se prošlo na zimskim OI, tj samo sam se na skijanju kladio, al me mrzi slikati svaki tiket jer su singl ili dupli singl, pa ih je bilo poprilično...8-)

Zato sam se malo opustio pa probao rukometnu LŠ (takmičenje koje najviše pratim posle skijanja)...

Fudbal sve manje gledam, ali nekoliko "svojih" klubova volim ispratiti a jedan od njih je igrao sinoć...

Još malo pa će lepše vreme, počinje priroda da se budi, a sa njom i dosta poslova tako da će što se mene tiče kladionica biti na stand by režimu. A dok traje nek ulazi pa makar i ove gluposti... :coffee:

Nazad
Vrh