Kladionica

onda je Bajern super kvota

Gledam to zbog sastavljenog tima

eno dubaiu se povredio Musa i to je za njih vec veliki problem

partizanu ako se povredi Karlik ili Brown,oni su truba tim

na zvezdu je mala kvota,za partizan mi je presmesna

Pitanje za nas koji nismo pazili na času .
Može li se na jednom tiketu odigrati ovakva kombinacija za jedan mec :
---Tačan rezultat prvog poluvremena
---Konačan rezultat
Kako se popunjava tiket , koje šifre , tip i sl . ( Admiral i Mozart bet )
Nešto mi se javlja ( kao Trgovcevicu ) za utakmicu Srbija : Albanija ...
Nije bilo moguće igrati tačan rezultat prvog poluvremena i tačan rezultat na kraju ( konačan rezultat )
Odigrah samo ovo drugo .

Pogrešio bi da sam igrao i za poluvreme .
Mislio sam da će biti tačan rezultat prvog poluvremena biti 0 : 0

Da li oni bonusi što se daju kad se registruješ važe i za klasično klađenje (recimo na fudbal) ili samo za one njihove spinove i gluposti?

Ljudi nemojte se kockati igrajte samo matematicki to je jedini nacin da dobijete :D , mene su kladionice limitirale prvo na jedan tiket dnevno po 100 dinara a zatim skroz zabranile da igram,samo im treba koristiti promocije i bonuse drugacije nema dobitka ..

Bilo je sinoc predivno i ocekivano
d48250d9058754015ee55bc05238ad18.jpg
e2f4180897876bbf476664924a3007cc.jpg

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

A ova druga fotografija je se otela kontroli i umesto da odigram dva tacna rezultata 1 1 a to su bili fiksevi iksevi iz aviona tu sam ga malo umrsio ali opet je uletela matematika bonbona
ef49941939d1a8191244e115b2cca4ea.jpg
1277f80a65198f70ede5f298d44d3179.jpg

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Ali nije mi jasno da bukmejkeri stave kvotu na X Bosnu 5,75 a u Becu kao da se igra u Sarajevu a na dvojku je bilo vise od 8 .Ja tu nisam video keca ni u ludilu a na Kosovo -Svica X je bio dosta veci ali su malo korigovali kvote u medjuvremenu i smanjili X .Razmisljao sam se dali da probam Spaniju na X bas zato sto su ih u Turskoj pregazili sa 0 7 i ajde da ne diram a a mogu da zamislim koliko je tu placao X

Nazad
Vrh