Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
indonezani 1-3 ali zato zidovi samo 1-0 i prcJedan jutarnji za razgibavanje
![]()
Da li je ovo 6.00 kvota ?
Ispostovali murinjo i benfikaJos samo murinjo da opet ne zajebe ko neki dan
![]()
procitaj moj prvi post u ovoj temii veli nama covek dakod nmjega susa nevidena nezna kako ce puno njih ion sam prezivit godinu kod njega a on baca pare na ovo.druze dobronameran savet spasavaj se od tog zla kladionice sto pre mozes.najbolji drugar je zbog toga prokockao svoje imanje zemlju sve dabi se na kraju ubio kad je video sta muje to zlo uradilo.bezite od toga drugari
Bajern vodi 1-4veceras
Pafos-Bajern 2
T Carter 11.5+
soccer 2.05 kvota
mozzart 2.09 kvota
u admiral su ga vec podigli na 12.5+
bajern mislim da nema sta da se prica,sve osim pobede ravno istrazi
u zvezdi nema pleja Grahama,beka Kenana i trojke dobrica
od bekova ostali su Kodi,Carter,Miljenovic i Radosic
jasno je da ce Carter imati punu slobodu suteva u ovom mecu
veceras
Dudelange-Jeunese Tim 1 daje 2+
Al Zawra-Al Nasr 2
Leverkusen-Psv ug 2+
kvota 2.08
Dudelange favorit,vec je kiksnuo 2 puta u ligi,dok gost ima 2 uzastopne pobede i ide sa optimizmom na ovaj mec,ako zeleo 3 boda,mislim da ce domacin morati postici bar 2 gola
Al Nasr deluje ove sezone vrlo ozbiljno,strasan tim uz Ronalda tu su Mane,Joao Felix,Brozozovic,Kingsli Koman,Martinez iz Barselone,Bento na golu...deluju jako dobro i ocekujem jos jednu pobedu u Azijskoj ligi sampiona
leverkusen i psv mec prosto gde ocekujem golove,oba tima su kiksnula u prvim kolima,lever igrao nereseno sa Kopenhagenom 2-2 u gostima a Psv kao domacin izgubio na izneznadjenje od belgijanaca ST Gilioa sa 1-3,oba tima posledjih 5/6 meceva idu 3+ u svojim ligama a taj jedan su oba tima igrala upravo 2+
Ne znam dal ima to kod nas... Malo vraćanja u normalu večeras...Pitanje za nas koji nismo pazili na času .
Može li se na jednom tiketu odigrati ovakva kombinacija za jedan mec :
---Tačan rezultat prvog poluvremena
---Konačan rezultat
Kako se popunjava tiket , koje šifre , tip i sl . ( Admiral i Mozart bet )
Nešto mi se javlja ( kao Trgovcevicu ) za utakmicu Srbija : Albanija ...
Od 4 ovako kako ja igram----2 puko 2 dosla minus 30evricaTo su te nagazne koje treba izbegavati u širokom luku i pored one "nema male kvote nego male uplate"
Od sinoć prebačeno na čak 7 tiketa, da ne slikam sve bitno je da bude dosta golova večeras u evro takmičenjima pa će biti valjda neki pogodjen...![]()