Kladionica

Jedan jutarnji za razgibavanje 🤪
UH8FNQ5.jpeg

i veli nama covek dakod nmjega susa nevidena nezna kako ce puno njih ion sam prezivit godinu kod njega a on baca pare na ovo.druze dobronameran savet spasavaj se od tog zla kladionice sto pre mozes.najbolji drugar je zbog toga prokockao svoje imanje zemlju sve dabi se na kraju ubio kad je video sta muje to zlo uradilo.bezite od toga drugari

i veli nama covek dakod nmjega susa nevidena nezna kako ce puno njih ion sam prezivit godinu kod njega a on baca pare na ovo.druze dobronameran savet spasavaj se od tog zla kladionice sto pre mozes.najbolji drugar je zbog toga prokockao svoje imanje zemlju sve dabi se na kraju ubio kad je video sta muje to zlo uradilo.bezite od toga drugari
procitaj moj prvi post u ovoj temi

veceras

Pafos-Bajern 2
T Carter 11.5+

soccer 2.05 kvota

mozzart 2.09 kvota

u admiral su ga vec podigli na 12.5+

bajern mislim da nema sta da se prica,sve osim pobede ravno istrazi

u zvezdi nema pleja Grahama,beka Kenana i trojke dobrica
od bekova ostali su Kodi,Carter,Miljenovic i Radosic

jasno je da ce Carter imati punu slobodu suteva u ovom mecu

veceras

Pafos-Bajern 2
T Carter 11.5+

soccer 2.05 kvota

mozzart 2.09 kvota

u admiral su ga vec podigli na 12.5+

bajern mislim da nema sta da se prica,sve osim pobede ravno istrazi

u zvezdi nema pleja Grahama,beka Kenana i trojke dobrica
od bekova ostali su Kodi,Carter,Miljenovic i Radosic

jasno je da ce Carter imati punu slobodu suteva u ovom mecu
Bajern vodi 1-4

Carter 16 poena

tako da ovo doslo previse lako

iako sferopulos u jednom trenutku zaboravio na njega,ocekivao sam ga bar 5min vise na parketu

Pitanje za nas koji nismo pazili na času .
Može li se na jednom tiketu odigrati ovakva kombinacija za jedan mec :
---Tačan rezultat prvog poluvremena
---Konačan rezultat
Kako se popunjava tiket , koje šifre , tip i sl . ( Admiral i Mozart bet )
Nešto mi se javlja ( kao Trgovcevicu ) za utakmicu Srbija : Albanija ...

veceras

Dudelange-Jeunese Tim 1 daje 2+
Al Zawra-Al Nasr 2
Leverkusen-Psv ug 2+

kvota 2.08

Dudelange favorit,vec je kiksnuo 2 puta u ligi,dok gost ima 2 uzastopne pobede i ide sa optimizmom na ovaj mec,ako zeleo 3 boda,mislim da ce domacin morati postici bar 2 gola

Al Nasr deluje ove sezone vrlo ozbiljno,strasan tim uz Ronalda tu su Mane,Joao Felix,Brozozovic,Kingsli Koman,Martinez iz Barselone,Bento na golu...deluju jako dobro i ocekujem jos jednu pobedu u Azijskoj ligi sampiona

leverkusen i psv mec prosto gde ocekujem golove,oba tima su kiksnula u prvim kolima,lever igrao nereseno sa Kopenhagenom 2-2 u gostima a Psv kao domacin izgubio na izneznadjenje od belgijanaca ST Gilioa sa 1-3,oba tima posledjih 5/6 meceva idu 3+ u svojim ligama a taj jedan su oba tima igrala upravo 2+

veceras

Dudelange-Jeunese Tim 1 daje 2+
Al Zawra-Al Nasr 2
Leverkusen-Psv ug 2+

kvota 2.08

Dudelange favorit,vec je kiksnuo 2 puta u ligi,dok gost ima 2 uzastopne pobede i ide sa optimizmom na ovaj mec,ako zeleo 3 boda,mislim da ce domacin morati postici bar 2 gola

Al Nasr deluje ove sezone vrlo ozbiljno,strasan tim uz Ronalda tu su Mane,Joao Felix,Brozozovic,Kingsli Koman,Martinez iz Barselone,Bento na golu...deluju jako dobro i ocekujem jos jednu pobedu u Azijskoj ligi sampiona

leverkusen i psv mec prosto gde ocekujem golove,oba tima su kiksnula u prvim kolima,lever igrao nereseno sa Kopenhagenom 2-2 u gostima a Psv kao domacin izgubio na izneznadjenje od belgijanaca ST Gilioa sa 1-3,oba tima posledjih 5/6 meceva idu 3+ u svojim ligama a taj jedan su oba tima igrala upravo 2+
VyOAGRC.jpeg

Favorot je opet kiksnuo i to izgubio bez datog gola 0-1,nejasno totano ali eto...los odabir meca

Vec na poluvremenu sam video da nista od tiketa verovatno pa se odigrao jos jedan koji ce 99% doci

Italija vodi 2-0
AeVuIiT.jpeg

Pitanje za nas koji nismo pazili na času .
Može li se na jednom tiketu odigrati ovakva kombinacija za jedan mec :
---Tačan rezultat prvog poluvremena
---Konačan rezultat
Kako se popunjava tiket , koje šifre , tip i sl . ( Admiral i Mozart bet )
Nešto mi se javlja ( kao Trgovcevicu ) za utakmicu Srbija : Albanija ...
Ne znam dal ima to kod nas... Malo vraćanja u normalu večeras...

To su te nagazne koje treba izbegavati u širokom luku i pored one "nema male kvote nego male uplate" ;)

Od sinoć prebačeno na čak 7 tiketa, da ne slikam sve bitno je da bude dosta golova večeras u evro takmičenjima pa će biti valjda neki pogodjen...:coffee:

To su te nagazne koje treba izbegavati u širokom luku i pored one "nema male kvote nego male uplate" ;)

Od sinoć prebačeno na čak 7 tiketa, da ne slikam sve bitno je da bude dosta golova večeras u evro takmičenjima pa će biti valjda neki pogodjen...:coffee:
Od 4 ovako kako ja igram----2 puko 2 dosla minus 30evrica
na narodnom(petom al to ni neracunam) od 25 parova pao 3 para....Lever Psv 3+,dudelange 1 i barsa 1x za 62hiljade

Nazad
Vrh