Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Winiako sam zvezdas veceras oba kluba imaju vrlo tezak zadatak tako da
Porto 1
Bajern 1(sa produzecima)
kvota 2.36
bravoKao po loju![]()
![]()
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Nemam nalog i nikada nisam hteo da ga otvaram da se ne navucem ali nalog je dobar da covek moze da brani tiket ako je negde dalekobravo
tako se igraju tiketi
kroz mesec dana samo podizes uplatu
ako ti je banka primer 500e
nikad ne ides preko 50% uplate-max je 50% jer ako puknes imas vremena da se izvuces
otvori nalog ako vec nemas
Ja mislim da ni Terza ni Kokeza ne igraju patriotski milion namestenih meceva ovo je sve odavno preuzela mafija i nista vise nije slucajno ni normalno a inace ja sam veliki grobar tako da nemoj da zamerisMornar , vidi se da igraš srcem ( što nije nikako dobro )
Ne bi ti stavio na zvezdu pa taman imao i dojavu .
Šteta što nisi dodao i Dinamo u prvoj kombinaciji da pomnozis kvotu .
U svakom slučaju sve čestitke .
Kad sam se ozbiljno bavio ovim "sportom" svaka opklada je imala svoju "jačinu" (sigurnost) iskazana od min 1 do max 10. Za desetak godina nisam imao više od desetak takvih opklada za koje sam bio ubedjen da su 10/10!ako ti je banka primer 500e
nikad ne ides preko 50% uplate-max je 50% jer ako puknes imas vremena da se izvuces
play of je prvih 6 na kraju sezone od 20 timova
Od sadasnjih 20 timova a mislim da ima 20 da li se play off racuna 8 timova ili 10 jer sedmo ,osmo ,deveto i deseto mesto igraju taj baraz znaci verovatno prvih osam a kvote su pravljene prema transferima tj pojacanjima a zna se da se Hapoel najvise pojacao a npr Bajern deluje dosta slabije nego prosle sezone ali tako deluje ali uvek ima iznenadjenja kao Pariz prosle sezone .Spanski timovi su se najmanje pojacali ove sezone Real je skup istrosenih veterana Barsa mi ne deluje sa ovim timom nista specijalno znaci 6 tima koji idu u FINAL FOUR su PARTIZAN ,HAPOEL ,PAO I OLIMPIJAKOS ,FENER I EFES a mislim da vece sanse ima DUBAI za zavrsnicu nego REAL . Ova dva Italijana su se pojacala mnogo dobro i jurice 7 ili 8 poziciju a MONAKO bi sa slicnim timom kao prosle sezone morao da udje .Mislim da bi ove sezone Spanci mogli malo da padnu ali ce sa njihove strane biti pritiska na sudije to sigurno .Ali ocekivati da neki tim superiorno seta kroz takmicenje to nema sansi