meyconi
Član
Lik kod mene prodaje strani kembridz valjak pa mogu da ga pitam za cenu ako ima zainteresovanih.u izuzetnom je stanju kao nov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
stiv je napisao(la):Jel ga prodaješ,stavi slikuencho je napisao(la):jel se može u jesenjem sijanju koristiti,govore mi ovdje da ne treba ili ovisi od zemlje momcistiv je napisao(la):,Ja bih bio zadovoljan sa ovim,to je valjak iz UZELA sad više nema ništa kod njih,a čuo sam da radnici iz MAJEVICE dobijaju svoje proizvode umesto plate i onda povoljnije prodaju,a i oni imaju sličan valjak.![]()
Ja sam ovakav valjak dobio na poklon,nije u takvom stanju naravno,ali ne znam za šta služi,koliko sam skontao logično razmišljajući,prije sjetve da poravna zemlju i grudve da usitni bolje a poslije sjetve da zatvori sjeme i ne dozvoli mu rasti prije vremena,tj dok ne ojača klica.eh sada da li sam u pravu i za šta sve služi ovakav valjak.![]()
radnik koji je ga je dobio umesto plate...trenutno ih nema u majevici...zeko je napisao(la):drugovi evo jednog oglasa
Mislim da noseni trimetarski kosta oko 2300mityoo je napisao(la):Jel su poznate nekom cene ovih kembridza?