Kembridž-valjak

Potrebna mi je konsultacija, zainteresovan sam za kembridz valjak 3m noseni, sklopivi, ali vidim da je tezina tih valjaka oko 900kg. S obzirom da bih ga nosio sa IMT560, prodavci me ubeduju da ce ga nositi bez problema, ali nesto sumnjam u to. Da li je neko imao iskustva sa tim valjcima i da li to uopste moze IMT 560 da nosi?

Sent from my SM-A556E using Tapatalk

Potrebna mi je konsultacija, zainteresovan sam za kembridz valjak 3m noseni, sklopivi, ali vidim da je tezina tih valjaka oko 900kg. S obzirom da bih ga nosio sa IMT560, prodavci me ubeduju da ce ga nositi bez problema, ali nesto sumnjam u to. Da li je neko imao iskustva sa tim valjcima i da li to uopste moze IMT 560 da nosi?

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Pitanje je bolje da li takvi valjci rade posao kako treba ili je samo to privid? da li je to tezina dovoljna?

Svi ti noseni su laki po metru zahvata gledano,niti mogu biti teski inace ti treba smesno veliki traktor za svega 3m zahvata ..vise traktor tockovima onda izgazi nego valjak xd.Kod tih valjaka samo vucni i nista drugo,nebitno jel su glatki,kembridz,kros skill itd itd,tezina im je najbitnija.6m vucni su od 3t pa na vise u proseku,cisto za poredjenje spram nosenih 3m.

Nazad
Vrh