Kembridž-valjak

A jbš ga kakav je ovo valjak ako nije fiksni kad ga rasklopiš i klip ga fiksira? Ako i ne fiksira to je klinac a ne kopiranje terena, samo ajd.
Ma di 3m da bude puno....
Al zato 4100 jeste puno. Pogotovo za takve prstenove.
Lepši su mi ovi npr a i valjak je povoljniji. https://www.polovniautomobili.com/prikljucne-masine/26809212/kembridz-valjak?&show_date=true
Pa u pravu si, napravljen je tako da segmenti mogu samo na gore da rade, video sam taj plavi u oglasima i kontaktirao ih, po meni i on ne moze bas da kopira teren kako ti kazes jer mu klip ne dozvoljava. Pitao sam za fiksni valjak od 1.4m zahvata i traze mi 2000eur sa segmentima 500mm. Cene su bas katastrofa.

Послато са SM-A125F помоћу Тапатока

A nema varijanta bRez klipa? Kontaktiraj Bukura on pravi po narudžbini. Imaš i u Ruskom selu neke kembridže a i livnicu Vujović (zaboravio sam di su oni). Verovatno svi prave kako zamisliš.

Nasao sam u komsiluku firmu koja pravi valjke, jedini prave ovu varijantu u kojoj se krila sama sklapaju pod svojom tezinom.Da ne komentarisemo velicinu segmenata i ostale tehnicke nedostatke ali da li mislite da je bolje sto je osovina na kojoj se rotiraju krila pomerena ka sredini baterije u smislu boljeg kopiranja terena u odnosu na resenja gde je ista bliza krajevima kod hidrosklopivih varijanti i onih sa cekrkom?
cf9a1a71ade622e08ddaa8c58c1488a5.jpg
68b36e20efafb55be107a931fd172232.jpg

Ovo sa prve slike je već bolje rešenje. Nezavisna zadnja baterija u odnosu na prednje. Oslonac prednjih na sredini rama baterije..... Samo još da ima šlic u trećoj tačKi i bombona za hobi paore. Naravno ovaj prečnik segmenata i uopšte njihova kombinacija ni u ludilu.
Glavno pitanje. Koliko košta valjak?

Ovo sa prve slike je već bolje rešenje. Nezavisna zadnja baterija u odnosu na prednje. Oslonac prednjih na sredini rama baterije..... Samo još da ima šlic u trećoj tačKi i bombona za hobi paore. Naravno ovaj prečnik segmenata i uopšte njihova kombinacija ni u ludilu.
Glavno pitanje. Koliko košta valjak?
Zavisi koga pitas, mladji gazda jedna cena stari gazda druga... ko ce ih znati. Javicu ti sutra kad saznam.

Aj molim te ako ne zaboraviš, i mene interesuje svašta nešto pa možda i ovakva verzija kembridža. Jes da ne radi ko heva ali i ne treba bubreg prodati jbt....

Otac je napravio takav ram pre 10+ godina za 3m, na ramu ništa nije puklo još. Jedino što bih preporučio da se na osovine obavezno ubace ležajevi, mnogo je bolje nego što su ranije stavljali na nisko budžetnim one livene nosače koji drže osovinu i brzo se pojedu.

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk

Nazad
Vrh