Kembridž-valjak

Jel moze neko da me spase muka i da mi da savet sta je se najbolje pokazalo za Fergusonce . Na leto moram da kupim jedan. I ako se zna cena bilo bi bas dobro

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

Mi pravimo 2,8 metara za Fergusona, cena za njega je sada 1250e iz 3 dela na sklapanje.
slike.php
[/URL][/IMG]

Za to ne znam treba probati pa videti ,a za transport sam video majevicin iz jednog dela kako se oteglio pa je dobio lanac na sredini.

Kolege, nismo stigli posle setve jecma da predjemo kembridz valjkom, jel moze da se predje sad u prolece, kad bi vi preporucili, i da li moze da izazove neke negativne posledice ako je valjak malo vece tezine?? hvala

inace ovo je valjak, doduse nismo merili koliko je tezak ali po nekoj proceni izmedju 2-3t.

Što ga je mraz omašio, dočekaće ga valjak.Kao u onoj narodnoj" Što propusti Kosančić Ivane,to dočeka Toplica Milane".

Koje su prednosti i mane vecih i manjih precnika segmenata? Da nije vezano za brzinu valjanja? Valjanje posejanog i jeste pozeljno za ravnomernije nicanje u slucaju susenja gornjeg sloja zemljista, tako postizete kapilarni uzgon vlage do semena.

Na sve useve teram valjak, ne brini se ni za vadjenje ni za pomeranje semena.Samo nemoj po mokrim da ga teras.

Bukur koja je težina tvog sklopivog valjka od 2,8 m što si napisao da je za fergusona dobar?

Tezina je 700 kg

- - - - - - - - - -

Dali ih izradjujete i sa drugim oblicima segmenata?
Naravno, ima razlicitih modela segmenata

- - - - - - - - - -

kembridz valjak

- - - - - - - - - -

1_tmb_78501961_viber%20image.jpg
Neka je sa srecom i da vas dobro sluzi, postavite neke slike iz rada kada ga budete probali.

Valjak je juce ceo dan radio,zadovoljan sam uradjenim poslom malo ima vlage pa se nabije izmedju segmente pa mora cesce ciscenje [cime vi cistite tu nabijenu zemlju izmedji segmente]

Nazad
Vrh