Kembridž-valjak

Nazubljeni ima f70 dok osovina i onaj glatki segment imaju f 50.Upravo je stos u tome da taj bazubljeni zivi.

Tako je bilo i kod mene, nego sacekajmo da ga probas pa ces nam javiti kakvi su utisci.:osmeh:

evo da se javim na ovu temu,vidim da se i ostali reklamiraju pa da i ja probam,,sirina 3,05,,promer 360,,materijal cevi 5mm,,osovine i firkant za sarke u 1530 kvaliteta,,nadam se da ce se forumasima svideti
img20140828113505.jpg
img20140828114137.jpg
img20140828121838.jpg

Poslednja izmena:
Jel ima neko broj od nekoga ko lije nove elemente za kembridz valjke danas sam isao da gledam kembridz valjke polovne i to su sve bedevije zesce?

braca daj broj danas sam se iznervirao sa uvoznim kembridzima sada cu ako treba 3 puta vise da platim,ali pravim nov.

Ovo je kod mene slikano kad su mi doterali valjak :D Inace valjak je dosta jak,I tezak oko 800-900kg.

Ima i domacih elemenata da se kupe,a da nisu plehovi.Na mom valjku su okrugli segmenti 2/3 puni,a moglo se kupiti i sa skroz punim.Sve zavisi koliko je ko spreman da plati i kojeg livca nazove.U svakom slucaju novo je novo.

Da li neko ima ovakav valjak? Kako se pokazao i da li neko zna koliko je otprilike tezak?
Nije klasican kembric, ali trebalo bi da radi posao. Neki ga jos zovu i brilion.
valjak.jpg

ima kod nas privatno ljudi liju idu dva komada u paru i cini mi se da su oko 26 kg par tezine i cena na kilo licno pitao i imam broj :haha: :ppozdrav:

Nazad
Vrh