Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Radio sam to,to je ogroman posao i neverujem da ce se neko prihvatiti da to radi.To se radilo ranije,sad ima da se kupi gotova prikolica a prepravku moras atestirati
 
Da li neko zna koje prikolice mogu konkretno da se prepravke za poljoprivredu.....? Samo par komada dozvoljava prepravku tj.izdaje papir za dozvolu za prepravku. Ima sam zapisano i sada ne mogu to da nadjem.
 
Ako sam dobro skontao može svaka za koju možeš da dobiješ potvrdu sa karakteristikama od proizvođača.Tu naše domaće i iz bivše Jugoslavije otpadaju jer fabrika nema dok zapadne mogu ako imaju predstavništvo kod nas.
 
Ako sam dobro skontao može svaka za koju možeš da dobiješ potvrdu sa karakteristikama od proizvođača.Tu naše domaće i iz bivše Jugoslavije otpadaju jer fabrika nema dok zapadne mogu ako imaju predstavništvo kod nas.
Mi smo uradili itas kocevje,goricu i zorzi,bez ikakvih problema...poenta cele price je da dobro platis drzavi-a ko da njih briga da li i sta vuces zA sobom...ako sami ne cuvamo nase i tudje glave-nece ni drzava...
 
Ja sam radio atest još davne 2011 godine tako da ne znam sadašnju proceduru.Onda u to vreme bilo je dosta prosto i dosta jeftino za odraditi, 150 evra koštalo sve komplet sa registracijom.
 
Sad sam otišao do tehničkog da se raspitam. Sve je isto kao i pre
- saglasnost proizvođača za prepravku
- potvrda neke radionice da je odradila prepravku
- atest AMS-A sa FTN-OM
- sa tim papirima na tehnički
I onda na šalter

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Jednostavno je.Zoveš u fabriku i tražiš spornu potvrdu.Ako ti je izdaju možeš da atestiraš i prebaciš na zelenu tablicu.Ako ne izdaju nema ništa od te rabote.Ranije nije trebalo ništa osim urednih papira, bar kod nas.
 
Kakva je procedura sa voznjom jastucarke kamionke a na traktoru nema zraka?
Podijeljena su misljenja,netko kaze ide,netko ni slucajno...
Imam mogucnost povoljne kupnje,treba mi za prijevoz roto bala na max 5km udaljenosti..ono sto je najvaznije je da je registrirana i u vrlo dobrom stanju a male pare(nije kiperica).
Pa me zanima ta voznja zbog tih jastuka...
 
Ne mora da bude naduvana da bi vukao, ali se jastuci gužvaju i popucaju, a posle kad zatreba nije popravka baš jeftina.... Vukao sam tako, tovarili bale u nju...
 
Ако нема самокочеће цилиндре-тристопе може да се вози без зрака а и тристопи се распусте па се може возити. Ако је јефтина купиш а јастуке и гибњеве продаш то је тражена роба а купиш обичне гибњеве од неког старијег камиона и ставиш

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh