Druškan
Član
Radili smo mi, pre jedno 4 god. Ima pisano ovde u temi.Svake godine se neckam da krenem u projekat remonta moje kamionke. Da dodam sasiju da moze da kipuje. Jel radio to neko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radili smo mi, pre jedno 4 god. Ima pisano ovde u temi.Svake godine se neckam da krenem u projekat remonta moje kamionke. Da dodam sasiju da moze da kipuje. Jel radio to neko?
Radili smo mi na jednoj,ali nije kamionska.a znam da u okolini imaju dve kamionske preradjene...onako malo brzonski,ne lepo za oko-ali rade posao vec 10 godina.i to dizu sa dva klipa od zmajevke.gledam i ne verujem.Svake godine se neckam da krenem u projekat remonta moje kamionke. Da dodam sasiju da moze da kipuje. Jel radio to neko?
Jako skup sport. + da bih mogla da pređe tehnički pregled. Morala bi opet da ide na atest u AMSS (da bi prošla atest, morao bi da doneseš i papire i račun od firme koja ti je to sve pravila i "varila") , i naravno prvo da se traži saglasnost proizvođača za tu prepravku, što bi verovatno teško hteli da izdaju.... Bukvalni sve ispočetka bez obzira na to što već poseduje Zelenu tablicu.Svake godine se neckam da krenem u projekat remonta moje kamionke. Da dodam sasiju da moze da kipuje. Jel radio to neko?
Svaka ti čast na hrabrosti. Ko se jednom na mleko opeče taj posle i u jogurt duva. Ne daj Bože jednog incidenta u saobraćaju biće ti jasno o čemu pišem.Ja radim tehnicki bez osiguranja
Za 4200 imaš recimo lepu Gošu šlepu trostrani kiper koju bi mogao da iskoristiš za poduhvat koji želiš ili da čak od te šlepe napraviš prikolicu dodavanjem 5. točka, prebacivanje osovine i naravno samo prekrstiš i cepaj.Znas kad ce me videti sledeci put na tehnickom za poljo masine.
To sto sam morao da odradim da prebacim na ove nove table to joj je sto joj je, mada dubravu sam retaurirao i prepravio i nikko mi nije nista trazio. Samo su trazili da ima plocicu i broj sasije. Cak sam i farbu promenuo i to su uneli u saobracajnu.
Sad da li se isplati, ili ne prepravljati kamionsku nisam jos nacisto, ali ono sto znam je da kad bi je ja uradio kako zamisljam tesko bi koja nova mogla da joj parira. Sama sasija moje kamionke je mnogo mocnija od svih traktorskih prikolica. To kad bi se uradilo da kipuje vredelo bi mozda 10k evra, a da li se za 10k evra moze uzeti netso od traktorskog programa da nosi 20t.
Jedino je problem registracija 100k dinara. Ako nemaš posla. Jbg.... Kamion mora da radi skoro svaki dan....До каквих цифара се за камионске приколице на зелене таблице врло лако стиже, за те паре има и камион кипер.
Ta je u oglasima već jedno godinu dana+-. Deluje da je u dobrom stanju. Ima i u Čurugu za iste pare ali lošije stanje i 2 osovine je.Ta nije bila u oglasima pre neki dan,mislio sam da ju je prodao.
Možda ja imam sreće zato što mi se gađaju tragovi traktora i prikoliceAko pratiš temu piše da ne postoje nikakve prepreke ako znaš kako se tera traktor u datim uslovima.