Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Milenko se verovatno bolje seca detalja.
Sećam se samo da sam je računao 5600 kg puta para po kg koliko je tad bilo....
A sa bubu-om sam se rastao u trgovini jer sam mu obećao papire,a to nisam mogao da ispunim,zato sam i komšiji tvom rekao,ide tako kako je,dao sam je jeftino,al sam jeftino i pazario zmajeku mesto nje,i svi zadovoljni...sad au i te zmajeve otišle gore da bog sačuva...

Drugar koji radi dosta uslužno kombajnom je ove jeseni davao na korišćenje 10 svojih prikolica 5-8 tona nosivosti. Prodao je par komada upravo zbog oštećavanja a zbog svojih potreba a i ko bude mogao da je vuče uzeo jednu kamionku 7.2m. Mislim da planira da uzme još jednu.

Divanili smo više puta,kamionke sa traktorima ne možeš tako lako pokrljati, nose teret lepo,i relativno se lako vuku po tvrdom,odlično koče itd itd...svakako imaju svoje prednosti, mana je kišno vreme, I gabarit po malom dvorištu..ja sam tu što je bila moja baš gotivio...

Nisam mogao da vidim slike na starim postovima kad sam čitao temu od početka ali ako sam dobro razumeo ovako nešto je svojevremeno mindjušar uradio i kontam da onda na tehničkom niko nije ni gledao ali danas teško da bi prešao sa ovim

Послато са 2201117TY помоћу Тапатока
E sad, ne znam sta gledaju na tehnickom. Ako poznajes nekog koji radi, mozes da se raspitas.

Tapatalkkal küldve az én RMX3263 eszközömről

Divanili smo više puta,kamionke sa traktorima ne možeš tako lako pokrljati, nose teret lepo,i relativno se lako vuku po tvrdom,odlično koče itd itd...svakako imaju svoje prednosti, mana je kišno vreme, I gabarit po malom dvorištu..ja sam tu što je bila moja baš gotivio...
Ima kamionki i kraćih od one što si ti imao. Ona plava Utva sa moje fotke je 6m, lakša je osetno od ovih 7.2m i vuče se k'o bicikli. Itas je recimo pravio neke male kamionke, mislim da su 5m dužine a širina oko 2.2m.

Svake godine se neckam da krenem u projekat remonta moje kamionke. Da dodam sasiju da moze da kipuje. Jel radio to neko?

To je ozbiljan projekat. Na mojoj ima dosta posla. Racunam da bi ulog bio izmedju 4 i 6k evra, ali da sve bude izremontovano. Gibnjevi, novi sanduk, dva klipa, nove stranice...

Ја сам планирао моју техностројку да преправљам да буде киперка, али би морао шасију правити да се преклапа са доњом јер ако би ишла једна на другу била би превисока.

Može da se nađe pristojna trostrana kiperka sa parabolik gibnjevima za tu cenu uloga+vrednost sandučarke.
Koliko sam upućen svaka zvučnog imena može da se prebaci na zelenu tablicu jer fabrike još uvek rade, problem su ove proizvedene kod nas i na području Ex-Yu jer fabrike više ne postoje.

Jako tesko se prebacuje na zele table. Komsija mi radi homologaciju u amss.
Dok sve to odradis oped dobijes polovnu prikolicu u koju treba ulagatati, a ova moja varijanta bi bila NOVO NOVO NOVO

Nazad
Vrh