Tako je,i kod mene je blindirano.kada je hladno ulje treba minut da je spusti.Vjerovatno da spojis kruzno na par izlaza ako hoces da brze pusta praznu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je,i kod mene je blindirano.kada je hladno ulje treba minut da je spusti.Vjerovatno da spojis kruzno na par izlaza ako hoces da brze pusta praznu
Sećam se samo da sam je računao 5600 kg puta para po kg koliko je tad bilo....Milenko se verovatno bolje seca detalja.
E sad, ne znam sta gledaju na tehnickom. Ako poznajes nekog koji radi, mozes da se raspitas.Nisam mogao da vidim slike na starim postovima kad sam čitao temu od početka ali ako sam dobro razumeo ovako nešto je svojevremeno mindjušar uradio i kontam da onda na tehničkom niko nije ni gledao ali danas teško da bi prešao sa ovim
Послато са 2201117TY помоћу Тапатока
Ima kamionki i kraćih od one što si ti imao. Ona plava Utva sa moje fotke je 6m, lakša je osetno od ovih 7.2m i vuče se k'o bicikli. Itas je recimo pravio neke male kamionke, mislim da su 5m dužine a širina oko 2.2m.Divanili smo više puta,kamionke sa traktorima ne možeš tako lako pokrljati, nose teret lepo,i relativno se lako vuku po tvrdom,odlično koče itd itd...svakako imaju svoje prednosti, mana je kišno vreme, I gabarit po malom dvorištu..ja sam tu što je bila moja baš gotivio...
Ajd pusti koju sliku te tvoje na mesinžer ili viber? Imam ja jednu Trepču 6 tona koju koristim ali treba malo uteći stranice i prepraviti rinfuzu.Imam ja onu prethodnu sa slika kiperka Emind 8t da menjam za nekiperku sa solidnim stranicama nista specijalno da bude.