Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Kaže moj sin mogli bi imati i peto košenje lucerke. A ja se mislim ako nema kiše, ni četvrtog neće biti.

Radite u ladovini,ja sam u dvoristu na suncu svaki dan,skoro ceo dan,nije problem,naviknes se,a ionako nema vlage u vazduhu,sve suvo kao u sahari.

Да, избегавамо да радимо по сунцу, али ако се мора ради се. За сада не мора, јер један део приколице стане овде под шупу па се то ради када буде јаче сунце, а онај напољу део први, док је сунце слабије...могао бих ја комбајн да истерам да стоји напољу, а да на његовом месту угурамо прколицу и радимо је по цео дан, али ми жао да он стоји напољу и да се пржи на овом сунцу, када може и овако да се одради посао...двориште је лимит, иначе бих ја одавно себи направио пристојну халу, да све буде под њом и да се приде још може нешто и радити у њој...али пошто је она рађена почетком 91 године, за ондашње појмове је била више него велика, а и посао с којим смо се бавили није захтевао велику механизацију, већ машине за дрвну амбалажу...сада се време променило и она служи другој сврси, мада малко непрактична управо из горе наведеног разлога...али скоро па све стоји под кровом оно што је важно....

Ima li neko predlog gde tražiti trilex tubeless felne od 22,5 ?

Послато са 2201117TY помоћу Тапатока

Ja sam bio tražio letos ali bezuspešno.
Bilo ih je kod Sukura u Bečeju 10-tak komada... Ali je meni tada tražio 200€ za felnu.

Ja sam uzeo nove ali jednodelne 22,5 bile su oko 100e pre par godina.

Felna DOO Zrenjanin nađi na Guglu možda imaju i tripleks

Video sam ali nisam zvao jer mi treba 8

Teško da ćeš 8 tih felni naći na jednom mestu. Ako se to i desi, tražiće ti dosta više nego raspar jer su prosto retke a u neku ruku tražene upravo zbog toga što mnogi hoće da izbace trilex 20 coli da stave tubeles. Možda ti je bolja opcija da promeniš komplet osovine i onda možeš da staviš točkove kakve želiš. Za 200 evra po komadu uz malo sreće može da se kupi BPW dobošara kockasta osovina koju možeš da ugradiš lako uz minimalne prepravke.

Uh tako nešto mi se ne radi nikako

Zovi samo onoga čiji sam ti br.poslao.Ja sam uzeo 8 felni kod njega a kasnije devetu za rez.točak kod lokalnog vulkanizera na mišiće, jedva je pristao da proda.

Uh tako nešto mi se ne radi nikako

Ja sam razmišljao kako da rešim jednu trilex Utvu pa sam na kraju kupio komplet osovine BPW koje su već bile na Utvi šlepi i to osovine 12 tona na koje idu dupli točkovi a može i balonka sama da se stavi. Još nisam ugradio ali to nije neki posao za dvojicu uigranih uz dobar pištolj za odvrtanje, autogeni i brusilicu.

Zovi samo onoga čiji sam ti br.poslao.Ja sam uzeo 8 felni kod njega a kasnije devetu za rez.točak kod lokalnog vulkanizera na mišiće, jedva je pristao da proda.
Zvao sam ga, kaže rasprodao je poslednjih 6 što je imao, ali kaže nabavice do leta. Uz ove dve sa kp taman bih rešio sve. Rezervisao sam te dve ipak pa polako, skupice se valjda.

Ja sam razmišljao kako da rešim jednu trilex Utvu pa sam na kraju kupio komplet osovine BPW koje su već bile na Utvi šlepi i to osovine 12 tona na koje idu dupli točkovi a može i balonka sama da se stavi. Još nisam ugradio ali to nije neki posao za dvojicu uigranih uz dobar pištolj za odvrtanje, autogeni i brusilicu.
Da li to znači da bi meni za itas troosovinku skroz odgovarale osovine sa itas slepe? Jer ovde na otpadu ima itas slepa

Ne mora da znači ali verovatno da odgovara. Osovine za duple točkove imaju bliže oslonce za gibnjeve ili polugibnjeve (nosač jastuka) od osovina za samice gume. Jel imaš neku sliku tvoje prikolice?

Nazad
Vrh