aca74
Član
Kaže moj sin mogli bi imati i peto košenje lucerke. A ja se mislim ako nema kiše, ni četvrtog neće biti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bila na fejsbuku pre dan-dva ali nisam snimio broj telefona. 6m dupli točkovi zelene table.Jel zna neko neku kamionsku prikolicu, od 6m i da je na zelene tablice. Hvala
Ja sam razmišljao kako da rešim jednu trilex Utvu pa sam na kraju kupio komplet osovine BPW koje su već bile na Utvi šlepi i to osovine 12 tona na koje idu dupli točkovi a može i balonka sama da se stavi. Još nisam ugradio ali to nije neki posao za dvojicu uigranih uz dobar pištolj za odvrtanje, autogeni i brusilicu.Uh tako nešto mi se ne radi nikako
Послато са 2201117TY помоћу Тапатока
Zvao sam ga, kaže rasprodao je poslednjih 6 što je imao, ali kaže nabavice do leta. Uz ove dve sa kp taman bih rešio sve. Rezervisao sam te dve ipak pa polako, skupice se valjda.Zovi samo onoga čiji sam ti br.poslao.Ja sam uzeo 8 felni kod njega a kasnije devetu za rez.točak kod lokalnog vulkanizera na mišiće, jedva je pristao da proda.
Da li to znači da bi meni za itas troosovinku skroz odgovarale osovine sa itas slepe? Jer ovde na otpadu ima itas slepaJa sam razmišljao kako da rešim jednu trilex Utvu pa sam na kraju kupio komplet osovine BPW koje su već bile na Utvi šlepi i to osovine 12 tona na koje idu dupli točkovi a može i balonka sama da se stavi. Još nisam ugradio ali to nije neki posao za dvojicu uigranih uz dobar pištolj za odvrtanje, autogeni i brusilicu.