miroljubceful
Član
ma kupi tutkalo ili ti drvofiks i zavrsi posao,ja ti garantujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma kupi tutkalo ili ti drvofiks i zavrsi posao,ja ti garantujem
Jedva sam nekako dobavio par plemki debljine oko 2,5 do 3,5 cm u prečniku, valjda će poslužiti...
Ako radis za prodaju onda pogresno a ako radis za sebe onda je to dobro jos ako kalemis na procep ti kalemovi mogu da dozive i sto godina.Vidim ovdje svi pričaju za krušku da ide podloga dunja
Ja sve kruške kalemim na divlje kruške jabuke na divlje jabuke trešne isto na divlje trešnje
Dal ja to radim nešto pogrešno?
A po cemu procep kalem garantuje duzi vek vocke?Ako radis za prodaju onda pogresno a ako radis za sebe onda je to dobro jos ako kalemis na procep ti kalemovi mogu da dozive i sto godina.
Ja sam kontao napraviti veci zasad kruske bas na sijancu, ovo na dunji mi je provera kako uspeva kruska bez hemijske zastite
Razmak bih stavljao 4x3m, ali bih i medjuredno isla i jabuka ili pre breskva (vitko vreteno), bas tih nekih 6-7 godina dok kruska ne stasa, mada mozda mi BA29 i promeni misljenje
- - - - - - - - - -
A po cemu procep kalem garantuje duzi vek vocke?
Sijanac ima duzi period nerodnosti ali kad krene vrati se mnogo vise.[/QUOTEce
Dali znas neki kalem da je kalemljen nisko a da je star recimo 20 godina kod mene ima kalemova kruske ijabuke starih preko 50 godina , postoji kajsija kalemljena na djanariku kalemio je moj komsija kad je imao 20 godina a on je rodjen 1936 oboje su u zivotu i uvek su kalemili na procep na visini od 70-80 cm. A sto se tice rodnosti kasnije stize na rod ali duze traje, ja sam sebi nakalemio stare sorte jabuke kruske tresnje sve na divljaku pre toga sam kupovao i sadio ono se nakon par godina osusi ili se napravi pogaca na tom vasem niskom kalemljenju astablo ne raste mozes da mu istovaris prikolicu djubra i nista.