Da je od ove godine i da je barem 20 cm dužine, poželjno je duži naravno. ODMAH poskidati sve listove capnući dršku noktom jer list crpi pupoljak kad se grana odseče i koristiti pupoljke iz srednejg dela grančice, ni sa vrha ni sa dna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moraš je skinutu,za dvadesetak dana neće joj ništa faliti posle toga redovno ih obilazi. Ja koristim kalemarsku traku koja sama otpada.Kada treba ili mora da se skida izolir traka(?), ili samo da se zareze ?
Kada se kalemi spavajućim pupoljkom uzima se pupoljak sa sve drvenastim delom a kada se kalemi na budni ide samo kora tj odstrani se taj drvenasti deo.Mada ja i ne vidim razliku izmedju ovoga i kalemljenje spavajucim pupoljkom u avgustu
Za desetak dana ako drška otpada to je onda dobar znak a ako je suva i ne otpada onda se kalem nije primio.A kad ce da se vidi rezultat?
Sve iznad odstranjuješ,iznad se ostavlja kada se kalemi na spavajući pup pa se onda prekraćuje na proleće.Samo nisam siguran da li iznad mesta kalemljenja treba skidati listice ili grancice?
Moraš je skinutu,za dvadesetak dana neće joj ništa faliti posle toga redovno ih obilazi. Ja koristim kalemarsku traku koja sama otpada.
A da li moze na sljivu da se kalemi?
Kalemite opet i opet i opet sve do kraja avgusta, to je termin