crysis2
Član
Koja je sorta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Па баш и није. Проблем су опиљци који остају у рупи и ремете контакт (додуше, користио сам обичну бургију за метал). Можда да се бургија протера скроз па да се затвори калемарским воском?Ruski sistem ,bar ga ja tako zovem jer sam to video prvo kod njih onaj sa bušilicom,možda i najlakši sistem.
То је у реду. Добро је да сокови у подлози крену пре и зато је фрижидер закон, да умири племке.još uvek nema znakova vegetacije. Neznam hoće li to biti ok?
Кажу да се аматеризам и професионално бављење нечим разликује у томе што се професионалци плаћају.Pa po nekoj definiciji amatersko bavljenje nečim je sve ono od čega se ne živi. U tom slučaju je broj kalemara u našoj zemlji velik.
....
Od dvadesetak pokušaja samo se na jednom pojavilo lišće a sledeće god se i to osušilo .To kalemljenje sa bušilicom smo svi videli, sad ne znam koliko je to istestirano u prakci, bilo bi dobro da neko postavi slike ako je to radi, da se malo vidi.