ja zvanicni sajt nemam,firmu nemam,ja sam seljak i da budem iskren para viska nemam oko 4-5000 evri ca da bih odrzavao firmu u zivotu,e sad 90% onih koji imaju sajtove nemaju ni firmu,pogledajte na koliko sajtova mozete videti pib ili izvode iz apr mozda na par desetina,ne znam tacno ali ako s emalo potrudim i to mogu da saznam,to sto pise asortiman na sajtovima,pise da se ima sve i svastaa realnost je neka druga da dobar deo njih nem ani jedne jedine sadnic eu proizvodnji,a tek o sertifikatima to necu da komentarisem,ko iole malo zna o proizvodnji sadnica shvatice i sam da je to cista glupost,laz i zabluda,to je jedno parce papira koje ti neko izda za pare a kalem grancice uzimas gde ti hoces,sertifikovana sadnica bezvirusna podrazumeva da je podloga uvezana od nekuda ili da je uzimano uzoraka i ustanovljeno da je bezvirusna,isto to vazi i za kalem grancice,sto u realnosti nem aveze s amozgom,jos kad vidim da neko napise da je svaku sadnicu pregledao neki strucnjak za sertifikat,ali se ljudi pecaju na te gluposti,no svako ima pravo da kupuje za svoje pare od kog god hoce,svi se mi borimo za parce hleba,neko ovako neko onako,meni licno sajt nije neophodan,meni vise znace neke preporuke od ljudi koji su kupovali od mene,i dok biude moglo da se radi ovako radicu,kad drzava i to ukine a uskoro goce radicu za nekog ko ima potrebnu dokumentaciju pa ce i moja proizvodnja biti sertifikovana,samo sto cu j adobijati mrvice a klasicno za nasu drzavu veliki ce skidati kajmak,meni ce placati mozda 50-60 dinara a vama prodavati recimo za sta znam 300-400 jer ovakvih kao ja i meni slicnih uskoro nece biti na trzistu,inace ako niste znali za vreme Tita moj pradeda je odlezao mesec dana zatvora zato sto nije imao pokrice kako se tada zvalo a danas taj sertifikat ili kako vec hocete za jedan deo proizvodnje loznih kalemova