radashin
Član
Mnogo lakše se diše, da ne kažem duplo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja porucio tu 7502 3M iz kine ,videcemo kad stigne za par dana ,pa bas da uporedimo fotografijama bar.. Da vidimo da li je kopija ili nije.
Maska , dva filtera , 10predfiltera 19e..
Onda je najpovoljnije da se poruci ta maska iz linka, sad joj je cena 18e sa svim dodacima, a nasi da ocarine i oporezuju na kraju ne bi trebalo da izadje preko 25e, a posle da se kupe filteri kod nas za 15e. Koliko mogu da vidim ovi dodatni beli filteri sa drzacem bi trebali da pasu na ovaj ABEK filter.
Evo jeftinije http://dodatnaoprema.com/maska-sa-jednim-filterom-1011-d/zastitna-disajnih-organa-cene/114056
Onda je najpovoljnije da se poruci ta maska iz linka, sad joj je cena 18e sa svim dodacima, a nasi da ocarine i oporezuju na kraju ne bi trebalo da izadje preko 25e, a posle da se kupe filteri kod nas za 15e. Koliko mogu da vidim ovi dodatni beli filteri sa drzacem bi trebali da pasu na ovaj ABEK filter.
Ne carini se ništa ispod vrednosti od 50 evra, a obično onda ni PDV ne naplaćuju (bar BG carina). Ova maska sa svim dodacima košta oko 18 evra sa isporukom.Ako se carini i oporezuje na cenu od 18e to je 26e, plus piše na sajtu shiping skoro 5 usd (mislim da je to isporuka), plus ovde filteri 15e... to je negde oko 45-46e... ja sam juče naručio i BG sve to za 5700din tj 48e... stiže sutra a iz Kine čekaš 5-8 nedelja... dali se isplati?!
Carina BG ne kontrolise sve pakete, ali zato carina NS svaki , ako nije za carinu,onda bar pdv naplate..