Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve ide u salamuru na 7 dana tj kako vreme dozvoli, ako nije toploDa li držite i rebra u salamuri i kosti ili kačite odmah sveža ? Koliko dugo ih susite i kad ?
Imam neke komšije čim zavrse svinjokolj sveža rebra kace i loze 2 3 dana i u zamrzivač
3 dana i 12 sati rasoljavanje u vodi.Nekoliko dimova da dobiješ željenu boju.Zatim malo da se proluftiraju oko 7 dana i u zamrzivač.Da li držite i rebra u salamuri i kosti ili kačite odmah sveža ? Koliko dugo ih susite i kad ?
Imam neke komšije čim zavrse svinjokolj sveža rebra kace i loze 2 3 dana i u zamrzivač
Kod nas džak od kukuruza,ne znam koliko ima u njemu kg. 500 din.Koliko placate piljevinu od bukve za susenje mesa?
Sabac 15kg dzak 2500 dinara
35 din kg,usluga,plus 500 dinara za jednu oraniju masti,topljenjeKoliko se u vašem kraju kreću cene za mesara ? Da li rade po komadu ili po kg
Toliko izadje i svi mesari su puni,zauzeti mesec dana unapredSvinja od 220 kg sa ranijom masti izadje 8200?
Prenaduvano bas
Neko je bio pisao 100 dinara po kg.Svinja od 220 kg sa ranijom masti izadje 8200?
Prenaduvano bas
Poskupelo zbog rata u Ukrajini !Neko je bio pisao 100 dinara po kg.
to sa dimljenjem je rekaoNeko je bio pisao 100 dinara po kg.