prnjavor3
Član
samo naprijed i nedaj da te razočarenja obehrabrejer ona su sastavni dio poljoprivrede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja opet svome klipanu kažem:završi školu po tvom izboru i ide u poslovno pravnu a ako budeš htjeo raditi zemlju ona te čeka,makar ako bude radio njive neće morati plaćati knjigovođu.Nek ore i sam vodi knjige.Kada je meni jednom prilikom počeo da računa po njhovom (pravom )načinu meni se smučilo znao sam da sam tanak sa zaradom al baš da sam toliko nisam znao JOJ
Kada je meni jednom prilikom počeo da računa po njhovom (pravom )načinu meni se smučilo znao sam da sam tanak sa zaradom al baš da sam toliko nisam znao JOJ
Ni meni diplome ne znače ništa, nikakve koristi od njih. Ponekad zaradim desetak evra kad uradim kome kakav seminarski ili grafički rad i to je to. Pošto sam bošnjak nema teorije da dobijem bilo kakav bolji posao ovdje gdje živim a u Federaciji nisam poželjan jer živim u RS pa je 5 godina života uloženih studiranje i postdiplomski jedno zaista (relativno) lijepo (jer sam prve tri godine studiranja bio 99% vremena mrtav gladan) ali i potpuno beskorisno utrošeno vrijeme. Kad samo zamislim kakvi su to troškovi bili zavrti mi se u glavi, a sve badava.