Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
oko 200000din@dragan.kovacev koliko je kostao materijal za izrgadnju ovog nastreska? Pozdrav
Lepo si to uradio,samo si trebao metar višlje
Čime si mazao grede? Lepo izgleda![]()
Kako da se vide slike Grujinog podnog skladista sto su obrisane?
Zanima me kako se ponaša kukuruz na betonu jer vidim na slikama da nisi stavljao nikakvu izolaciju ispod njega ?
U malim podnim skladistima gde sam do sad drzao kukuruz na istim podlogama, samo u coskovima je htelo da budjavi, mislim da i ovde nece bit problema. Da ne pricam mnogo, videcemo kad pocnemo da tovarimodragan.kovacev Lepo odrađeno.....
Zanima me kako se ponaša kukuruz na betonu jer vidim na slikama da nisi stavljao nikakvu izolaciju ispod njega ?
Vidi se na predposlednjo slici da je dole poceto sa 2 reda, al i pored toga caka je u necemu drugom!?Sledeći put dva reda vreća dole, pa jedan gore, ovako hoće da se izvrnu. Inače odlično adaptirano skladište.
Nece da skodi,nije skupo a moze da koristi.Mene interesuje isto, tj slično. Treba da betoniram senjak ove godine. To su prolazi kojima idu traktori i mašine. Da li da stavljam nešto ispod betona, neku foliju, geotekstil? Ima li potrebe za tim?