Veća je verovatnoća da te ugrize pekinezer nego vučjak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto wi-fi ? Ionako moras do njih da vuces struju. Ja imam ugradjene AHD.
Moj rodjak na placu azijata isto ima, isti slucaj, ujutru kad dodje obavezno zatvaranje u kavez. Tvrdi da nema boljeg cuvara...Dzabe sto ker skace na boks i na ogradu, bitno je sta se dogodi kad treba da krene na nekoga, ima komsija kavkaskog ovcara skace na kapiju peni al dva puta ga lupis motkom savije rep i pobegne.
Na jednom placu cuva jedan Azijat e to je zver bio prisutan kad ga testirali, polkili ga vodom iz kofe i to one od polu disperzije nije ni trepnuo.Ne voli nikoga sem gazde cak ga se i radnici plase
Moje se komsije ljute sto imam aziskog ovcara ali kako stvari stoje nabavicu josMoj rodjak na placu azijata isto ima, isti slucaj, ujutru kad dodje obavezno zatvaranje u kavez. Tvrdi da nema boljeg cuvara...
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Mozes da zamislis njihovu muku cak ne mogu nista ni osacovati, kamo li sta drugo..Moje se komsije ljute sto imam aziskog ovcara ali kako stvari stoje nabavicu jos
veci je problem kod ovih st to kupuju,ajde krivi su lopovi ali nisu bolji ni ovi sto kupuju alat za džabaleskuSeme im se zatrlo.