T110
Banned
Pa neko mora da tipuje, retko ko ce da udje na nevidjeno Zna se u svakom kraju ko tipuje, a ko odradjuje znaju to i panduri samo ih treba motivisati da ih priupitaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pravu je Deda Lala " represivna prema postenim gradjanima" za senlucenje -ode puska , za kafanske tuce - ode puska ,za tucu (svadju) oko medje isti epilog.Jedan dobar dzukac 50_60kg zive vage, jedan mali alnaser za velikog 2kg zive vage
Rekreativno šenlučenje iz puške za slave,Badnji dan, rodjendane, praćenje krmače,čisto da se zna po komšiluku da je imaš i upotebljavaš
2 kafanske tuče onako rekreativno na blef, tuča oko medje na njivi
Onda te drugačije gledaju provereno
Obično krade neko iz komšiluka, ili neko ko dolazi u kuću!!!
Budite sigurni!!
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Jedan dobar dzukac 50_60kg zive vage, jedan mali alnaser za velikog 2kg zive vage
Rekreativno šenlučenje iz puške za slave,Badnji dan, rodjendane, praćenje krmače,čisto da se zna po komšiluku da je imaš i upotebljavaš
2 kafanske tuče onako rekreativno na blef, tuča oko medje na njivi
Onda te drugačije gledaju provereno
Obično krade neko iz komšiluka, ili neko ko dolazi u kuću!!!
Budite sigurni!!
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Zasto i naftu da ne brani oruzjem?Danas par desetina litara nafte,a sutra kada se drznu i osile krenuce i u kuce zato bolje spreciti na vreme!Oruzijem brani svoj i zivot dece, a ne par desetina litara nafte.
Zasto wi-fi ? Ionako moras do njih da vuces struju. Ja imam ugradjene AHD.Planiram da ugradim neke kamere(one wi-fi) po dvoristu pa ako neko ima savet...
Zasto i naftu da ne brani oruzjem?Danas par desetina litara nafte,a sutra kada se drznu i osile krenuce i u kuce zato bolje spreciti na vreme!
Zasto wi-fi ? Ionako moras do njih da vuces struju. Ja imam ugradjene AHD.
Imas preporuku za model i prodavca? Meni treba bar 8kom,da pokrijem svinjce i dvoristeTri puta razmisli pre nego sto odlucis. Uticnice su jedno ali treba do svake dovuci napajanje...koliko bi bila udaljena najdalja od baze...Wi-fi mozda za neke manje objekte ali za velika dvorista...Slike su odlicne i danju i nocu.
Uzmi vucijaka, neverovatno kakvi su prema deci i "domacim" gostima, a kakvi su prema nepoznatima.Razmisljao sam o Sarplanincu ali deca su mala pa me je strah, a oruzje nam je oduzeto pre par godina
Uzmi vucijaka, neverovatno kakvi su prema deci i "domacim" gostima, a kakvi su prema nepoznatima.
Imas preporuku za model i prodavca? Meni treba bar 8kom,da pokrijem svinjce i dvoriste