Ja nisam ovaj već imam svoje ime i prezime i da se nešto dogovorimo.Može da se piše o svemu ali psovanje i ostalo slično nećemo upotrebljavati ovde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja nisam ovaj već imam svoje ime i prezime i da se nešto dogovorimo.Može da se piše o svemu ali psovanje i ostalo slično nećemo upotrebljavati ovde.
E ovaj ce te sigurno brisati
Albanci su nas q pobedili
Da su sada nekim slucajem ukljuceni u politicki zivot Srbije bilo bi ih u skupstini 80-tak .
Sad zamislite nase politiicare , podeljeni , posvadjani , te ovo te ono a albanci svi u jednoj koloni jedinstveni .
Dabogda da iz njihovih redova ne bi bio i premijer .
Dodje coveku da se dobro zamisli u cijem je interesu dalje svojatanje kosova
И ови администратори ме нервирају! Таман се спремим да одговорим на неки пост а он ишчезне.
YT1RDI nije ništa brisano niti premeštano tako da je problem neke druge tehničke prirode.
I treba znati da nas niko i nikada neće podržati ovakve kakvi smo sada. Ni zapad ni Rusija. Koriste našu glupost i neznanje da bi se tukli sve udarajući šamare nama.
Kolega YT1RDI ima dobar program za poreze ali zbog složene situacije oko stečenih benificija koje se garantuju ostalim građanima ove zemlje to bi se moglo sprovesti kroz neki crkveni fond ili neki drugi fond koji bi bio finansiran od svih Srba u rasejanju i iz Srbije.
Dakle napišite predloge kako vidite da bi trebalo da se napravi sistem po kojem će srpski narod opstati.
Pa da, namnoze se pa im onda nije dobar zivot u Pakistanu pa pravac Evropa hteli bi Nemackim standardom da zive..........A to koliko smo mali ( sto rece VUXSD ) govori podatak da je recimo prirodni prirastaj samo u Pakistanu 3.5M god ,
sto znaci da za dve godine oni RODE jednu Srbiju pa vi vidite . . .
Gde god da odes mozda ce ta drzava prvo tvoju decu poslati negde da ratuju pa cak i protiv matice Srbije. Dali ces joj biti lojalan ili ces se onda vratiti u Srbiju ili ces pobeci u neku trecu zemlju?nas narod brzo zaboravi pogledaj statistiku ko je ginuou ratovima sve mladici i golobrada deca dok su podguzne muve sa cinovima izasle iz rata sa jos vecim cinovima i platama i firmama itd . Ej bre Srbine kad ces da se opametis koliko smo dali mladosti u zadnjih 200 godina i opet smo spali da budemo pasaluk i sad bi vi opet tamo nekoj budali da date svoju decu e ja moju nedam a vi kako hocete . Da pravite decu u tri smene necete da nadoknadite koliko su nasi vlastodrzi odneli u smrt a koliko osakatili
Tako je, izaslo je iz mode ono zaposedanje teritorija oruzanim silama, danas se drugacije bitke igraju!!Nazalost Srbiju su uvek kroz istoriju napadali drugi a mi nikada nikoga i nismo mi krivi sto nas je Nemacka napala 3 puta i sto su Turci ovde bili mnogo dugo i sto nas je Amerika gadjala osiromasenim uranijumom niti smo to i sa cim izazvali ali na takvom smo polozaju strateski i netreba traziti krivce ni u kom drugom nego u ovim agresorima koji su zeleli da im budemo kolonija.Posto to nikada nije moglo da se dogodi putem oruzja SADA SMO KOLONIJA PUTEM MMFa I NASIH PREDSTAVNIKA KOJI RADE ZA NJIH nema potrebe vise za ratovima ceo region zajedno sa svim nasim komsijama je pretvoren u kolonije finim i mirnim putem samo sto sada ne radi bic kao u srednjem veku nego se smejes kao u MC DONALDSU i radis za 200 eura svi namireni i sve ovcice na broju a sto se tice odlaska na zapad ZARADE SE VELIKI NOVCI I SREDI ZIVOT ALI NOSTALGIJA NIKAD JEDNOM STRANAC UVEK STRANAC
....................... kad neko ode i napusti selo kazu nek ide bice vise za nas zemlje itd a nit kuceta nit maceta kome cemu.