Bobo
Član
Decki moji... skinite GOOGLE EARTH PRO verziju, to sam zaboravio napomenuti... IZVINITE, molim vas... Inace se naplacuje PRO verzija, al ima da se skine i "na crno"
Na obicnoj verziji imate samo opciju ravnalo i mjerenje duzina, a na PRO verziji mjerite cjelu povrsinu, znaci, okruzite njivu i ETO GA on izbaci odmah rezultet u hektarima i jako je precizan, bar u mom kraju... ove fore A+B pale samo na savrseno cetvrtastim njivama...
Dakle, GOOGLE EATRH PRO i dobijete ekstra opcije za mjerenje povrsina i s time je vrlo lako i precizno mjeriti povrsine.
Jos jednom moje isprike sto nisam odmah rekao za PRO verziju
Na obicnoj verziji imate samo opciju ravnalo i mjerenje duzina, a na PRO verziji mjerite cjelu povrsinu, znaci, okruzite njivu i ETO GA on izbaci odmah rezultet u hektarima i jako je precizan, bar u mom kraju... ove fore A+B pale samo na savrseno cetvrtastim njivama...
Dakle, GOOGLE EATRH PRO i dobijete ekstra opcije za mjerenje povrsina i s time je vrlo lako i precizno mjeriti povrsine.
Jos jednom moje isprike sto nisam odmah rekao za PRO verziju

sve je jako dobro odrađeno samo mi se ne sviđa to što svi imaju pristup tvojim njivama.