draganNb
Član
Da li moze neko da mi pomogne,izracunao sam duzinu i sirinu njive,preko Google eartha,a kako da dobijem koliko je to Ha,kako se racuna,to neznam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moguce da je neko nekog odorao pa se pravi lud ja nisam mogao da verujem sta rade ljudi krene jedan da tera po svome pa nas nekoliko parcela dalje tera da druge odoravamo.Lepo bi bilo kad bi se znala pocetna tacka od puteva ali sta cemo mi geometri onda da radimooldtimer je napisao(la):i ja sam merio jednu njivu, pored nekog zbunja, za koju znam gde je tacno, i fali mi oko 2 metra na GE...e, sad...
kako snimis sliku sa ekrana a da nekoristis word?bojcetic je napisao(la):@NA
Kad otvoris ruler (lenjir) imas drugu opciju koja se zove path. Tu samo ides i oznacavas krivine, na kraju pogledas koliko je ukupna duzina.
Evo primer da bude jasnije
zemlja koja ide u spic,kao trougao.tako se kod nas zove takva zove.bojcetic je napisao(la):klinda
Kod mene se zove oklisakKishRobert je napisao(la):zemlja koja ide u spic,kao trougao.tako se kod nas zove takva zove.bojcetic je napisao(la):klinda