Zoran Kostović
Član
Kupiću joj nešto lepo.A vi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Bar smo tada mogli da izljubimo i one koje pre nisu davale.One nama, kao dobre domaćice, spreme lepu zakusku. Sve mi to lepo pojedemo i popijemo . Neko se i napije , njih odmenimo u svim poslovima bilo da su kancelarijski ili tvz. fizički. Pustimo ih ranije kući da se odmore i dočekaju muževe. Lepo smo se družili par sati, kontakt veoma prisan, ljudski. Nas naše žene čekaju kući da im donesemo poklone i podgrevaju ručak a mi na slavlju svojih koleginica koje sada i same čekaju svoje muževe koji su zaglavili u svojoj firmi.Tako smo mi nekada proslavljali 8-i mart SVEČANO! Vi mladi bre, danas ne znate ništa
.Tako se to radilo. Pitajte mame i tate ko je slavio 8 mart.
otuđuje ljude.Pričaš sa čovekom a i ne vidiš ga?Napredak. Begam,ne valja počinjati ozbiljne teme DAN JE ZA SLAVLJE.

Ja moju vodim sutra u Budimpestu.

Kako je vreme posta ,zbog nje ću da večeras budem"grešnik".Trudiću se iz malog mozga.![]()