Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hanza je napisao(la):Video sam na "svet biljaka" ima kaki "vagnila" 1000 dinara samo ne piše ko je proizvođač.
hanza je napisao(la):To je i meni sumnjivo, jer ove, sadnice, što sam ja kupio imaju minimum 1,5m.
Hanza,a đe si kupio kaki i koje sorte? 
to nije dobro
.Hanza,odmah ga nečim zaštiti,prve 2 god.mora se zaštititi,meni je prije 6 godina isti takav smrzo
,nasreću je bilo 2 pupa koji se nisu smrzli
>.Vjeruj mi to sam ja prošao

.U maju su mi nikla 2 najdonja pupa
(vjerojatno zaštićeni snijegom),a sve drugo je pocrnilo pa sam odrezo
.Do jeseni mi je iz jednog pupa izraslo stablo iste visine kako je bilo i lane
.Isto sam postupio druge zime,i onda ga više nisam štitio.Taj kaki možete vidjeti pun plodova na prethodnoj strani ove teme

I mene kaki veoma zanima, samo da se dogovorimo koje bi sorte bile najpogodnije za ove naše krajeve. Ne stižem da mu posvetim više pažnje ali naleteo sam na ovo; rasadnik iz Valensije nudi Rojo Brillante po 3 evra za sadnice prve klase a 2,1$ za sadnice druge klase. Za preko 1000 kom. cena je oko 2.5 evra za prvu klasu. Mogu se kupiti po celoj Španiji ali me buni što piše da podnosi temperature do -5. Cene u nemačkoj su paprene (22evra) mada može biti da je to neki 3+1 gratis varijanta. Na njihovom sajtu piše da Rojo Brillante trpi do -18