Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je nisi nesto uplasio, a?
Ma moze da bude vise razloga ali sacekaj neki dan pa ako ne krenu odseci do najvisljeg koji je krenuo nistabspecijalno nije steta taj najvislji ce preuzeti ulogu voditeljice
Ja ga krstim a on p..i. Ozbiljno pitam sta da radim. Dobro, samo je jedna sadnica u pitanju ali lepo sam zamolio.
Očenili su se pupoljci prilikom transporta, standardan problem, zato ja gledam kad kupujem prvo to...mislim, nagađam, ali to je to verovatno, reci mi jel nema pupoljaka uopšte ili ne kreću?
A i dosta ti je to do 70 cm, tu bi je negde i prekratio...
У потпуности си у праву. Спржио сам цвјетне пупољке јер сам прскао 19. марта, а пупољци су били мало набубрели. Оставио сам једно стабло ради поређења и на њему има цвјетова и понеки заметнути плодић. Срећа у несрећи је што су саднице мале и није велики број па сам у плоду гледано спржио око 30 кг. Једино што можда нећу знати да ли је кајсија џиновских плодова стварно толико велика. Надам се да ће код Росуљца родити па да ми каже.Komadora,
kasno ti je da sada radiš prskanje bakrom. To si trebao još pre petnaest dana dok je bila u fazi mirovanja. Sada možeš da je malo središ t.j da je orežeš. Pozdrav
A ja kad rekoh onomad da je kasno za bakar...- - - - - - - - - -
У потпуности си у праву. Спржио сам цвјетне пупољке јер сам прскао 19. марта, а пупољци су били мало набубрели. Оставио сам једно стабло ради поређења и на њему има цвјетова и понеки заметнути плодић. Срећа у несрећи је што су саднице мале и није велики број па сам у плоду гледано спржио око 30 кг. Једино што можда нећу знати да ли је кајсија џиновских плодова стварно толико велика. Надам се да ће код Росуљца родити па да ми каже.