@Levač
Isprazni inbox!
Urađeno. Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Levač
Isprazni inbox!
Prskaj odmah.
Nisam nesto pregledao,ima zdravih dosta ovako na brzaka,ali tu nema pravila kod kajsije,moze da se desi da nema ploda uopste,a za sada nema ni pcela.Prskanje ne dolazi u obzir,ona je usred sljivika i kad budem prskao sljivu tada cu i nju da prskam,takva joj sudbina,pa sta bude pojesce se.Inace tu se nije primila sljiva i izgurala dzanarika,moj otac je umesto da okalemi ponovo sljivu okalemio kajsiju.Mirko,kako izgleda tucak,ovde se ne vidi?Jesi li pregledao koliko ima zdravih?Ovako na izgled je sve ok i mozes jos prskati narednih dana jer koliko vidim neki cvetovi se tek otvaraju sto je dobro dok neprodje ova hladnoca .
Otpada jer je verovatno izmrzlo,ako je bilo -10 kao kod mene a u Vojvodini uglavnom jeste, ono vece subota na nedelju 16 i 17 marta.Zasto otpada cvet na kajsiji?!Prskao juce cale,kaze na nekim kajsijama otpada cvet dok na drugima ne...Koji je razlog?!
-3 je bila najniza temperatura u to sam siguran!Mozda je i to bilo dovoljno da izmrzne...Ali tada jos nije bila izbacila cvet,da li to ima veze? Videcemo,sta ce biti,mislim da ce nesto i napraviti,e sad koliko ne znam...p.s Ovi tuckovi koje sam gledao i dalje imaju zuti polen i deluju zdravo,e sad ako nesto uspe da ih oprasi bice,ako ne nema nista!Otpada jer je verovatno izmrzlo,ako je bilo -10 kao kod mene a u Vojvodini uglavnom jeste, ono vece subota na nedelju 16 i 17 marta.