Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E prijatelju,taj koji je ceo zelen ima sansu ako prezivi sve,ako bude sunca,pcela,ne bude oluja,grada,monilije...Da poludis.To kako zoves ,,njuska" bi trebalo da se zove zig tucka,cisto da ne mesamo pojmove i ne zbunjujemo jedni druge.U svakom slucaju mi smo ovde u Vojvodini nastradali sa kajsijom.Koliko vidim i citam ovo sto je postavio ,,oktopod",oko Vrbasa je bio haos sa zimom a tako je i ovde kod mene .Na grancici ,sam izbrojao 20 pupoljaka ,koje su sve do jednog procvetale. Kada sam ih otvorio od 20 , 12 tucak je po meni zdrav ,jer nisu pocrnili ,medjutim sam vrh njuska (ako dobro znam zove se njuska), e oni sus se pocrnili. Nasao sam 1 ,koji je citav zdrav ,nista se nevidi da je bilo koji deo crn.
Sta sad reci. Hoce li bit nesto od roda ili je sve odneo cika mraz.
А где да нађемо те пчеле кад им не дамо никакву шансу? Џаба је прскам предвече кад комшије цео дан бију атомизерима (а концентрација инсектицида је посебна прича) и побише све пчеле. Прошле године сам видео само цветоједе, нешто мало стршљенова и по неког бумбара а цветова милијарде.ako bude sunca,pcela,...