Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čime si radio?
Narod željan da pojede koju kajsiju, a vi proređujete, gde će vam duša?
Jel' u Sremu baš toliko loše?Narod željan da pojede koju kajsiju, a vi proređujete, gde će vam duša?
Isto si ponovio? Ne znam koliko je dobro ponavljati, ja ću neku drugu kombinaciju. Ako se ne varam kaptan može 2x u ovoj fazi...Metod
Akord
Tonus
3x20+ME
Biće ako neko na samrti izrazi želju da pojede kajsiju mada sumnjam da će biti i za takve slučajeve.
Isto. To sam uzeo u nekom prebijanju duga, a provereno je, pa rekoh, ajd ponovićuIsto si ponovio? Ne znam koliko je dobro ponavljati, ja ću neku drugu kombinaciju. Ako se ne varam kaptan može 2x u ovoj fazi...
A sa cim bi trebalo.Isto si ponovio? Ne znam koliko je dobro ponavljati, ja ću neku drugu kombinaciju. Ako se ne varam kaptan može 2x u ovoj fazi...
DaTo proređuješ?
Izgleda da nijeJel istina da wonder cot trazi oprasivaca magic cot?
Koliko je sporije od nektarine/breskve kada prosečno rodi?Da
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Pa kaptan možda i može više ali mislim da akord maksimalno 2x ide u kajsiji. Ja ga ne mogu koristiti ponovo jer sam išao u cvetanju i još jednom posle, ovo bi bilo treći put. Kaptan ostaje a ostalo ću verovatno switch ili Signum + IsabionA sa cim bi trebalo.