Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čime si radio?
Sitna ostade, kao orah, nema tu šta da pojedu osim koštice. Samo za lepu rakiju. Mada je dm1 poznata po tome da grane mogu izdržati teret ali plod će biti nikakav.Narod željan da pojede koju kajsiju, a vi proređujete, gde će vam duša?
Jel' u Sremu baš toliko loše?Narod željan da pojede koju kajsiju, a vi proređujete, gde će vam duša?
Isto si ponovio? Ne znam koliko je dobro ponavljati, ja ću neku drugu kombinaciju. Ako se ne varam kaptan može 2x u ovoj fazi...Metod
Akord
Tonus
3x20+ME
Znam da ti nije do smeha ali moram, nisam se odavno ovako ismejao...Poslaćemo ako baš neko ima za poslednju željuBiće ako neko na samrti izrazi želju da pojede kajsiju mada sumnjam da će biti i za takve slučajeve.
Isto. To sam uzeo u nekom prebijanju duga, a provereno je, pa rekoh, ajd ponovićuIsto si ponovio? Ne znam koliko je dobro ponavljati, ja ću neku drugu kombinaciju. Ako se ne varam kaptan može 2x u ovoj fazi...
A sa cim bi trebalo.Isto si ponovio? Ne znam koliko je dobro ponavljati, ja ću neku drugu kombinaciju. Ako se ne varam kaptan može 2x u ovoj fazi...
DaTo proređuješ?
Izgleda da nijeJel istina da wonder cot trazi oprasivaca magic cot?
Koliko je sporije od nektarine/breskve kada prosečno rodi?Da
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Pa kaptan možda i može više ali mislim da akord maksimalno 2x ide u kajsiji. Ja ga ne mogu koristiti ponovo jer sam išao u cvetanju i još jednom posle, ovo bi bilo treći put. Kaptan ostaje a ostalo ću verovatno switch ili Signum + IsabionA sa cim bi trebalo.