Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad precveta i zametne ostavi samo po neki plod tek da probas kakve su. Treba drvo da se razvija.Prosle godine posadjene dvogodišnje sadnice, lepo su narasle, sad vidim spremaju se da procvetaju ima dosta cvetova, da poskidao te cvetove ili zametke nesto mi rano da daju rod, Sorta Roksana
Imam neka 2 stabla (nemam pojma kako je upalo u 2250 stabala) neke sorte što stiže za berbu krajem avgusta. Ne znam ni kako se zove. Nije prekrupna, slatka je, suva i može da se bere mesec dana.Preporuka za neku kasniju sortu kajsije mozda i najkasniju.
Postoji potencijalni problem to što je u dvorištu, blago ušuškana i kreće ranije, nego da je na vetrometini.Hvala na odgovoru hocu najkasniju sortu jer svake godine mi obere mraz.Ne treba mi za vocnjak samo za dvoriste da imam za sebe
Bas naprotiv, to sto je ususkana je prednost i sansa da ne smrzne kad ostale smrznu.Postoji potencijalni problem to što je u dvorištu, blago ušuškana i kreće ranije, nego da je na vetrometini.
Kod mene u dvorištu prvo kreće ta ušuškana. A kada mraz bere onda i ta u dvorištu oseti mraz.Bas naprotiv, to sto je ususkana je prednost i sansa da ne smrzne kad ostale smrznu.
Zavisi koliki je mraz. Ako je jak nijedna nece preziveti. Ali na granicnom mrazu ona ima vece sanse.Kod mene u dvorištu prvo kreće ta ušuškana. A kada mraz bere onda i ta u dvorištu oseti mraz.
Ako kajsija kasno stize na branje to ne znaci da kasno cvetaHvala na odgovoru hocu najkasniju sortu jer svake godine mi obere mraz.Ne treba mi za vocnjak samo za dvoriste da imam za sebe
Jel krupnija od Farbali ?Imam neka 2 stabla (nemam pojma kako je upalo u 2250 stabala) neke sorte što stiže za berbu krajem avgusta. Ne znam ni kako se zove. Nije prekrupna, slatka je, suva i može da se bere mesec dana.
E to je pravo pitanje koja najkasnije krece sa cvetanjem?Meni branje nije presudan kad sazri jedem i to je dovoljnoAko kajsija kasno stize na branje to ne znaci da kasno cveta
U ovakvim godinama ne pomaze nista . Sada je samo luda sreca potrebna da ne udari jaci mraz .E to je pravo pitanje koja najkasnije krece sa cvetanjem?Meni branje nije presudan kad sazri jedem i to je dovoljno
Ni to nije pouzdano,desavalo se da ona koja prva cveta preraste plod do mraza i ne izmrzne a ona sto je kasnije cvetala smrzne.E to je pravo pitanje koja najkasnije krece sa cvetanjem?Meni branje nije presudan kad sazri jedem i to je dovoljno
Ако погоде прогнозу да ће овако бити до половине марта земља ће се довољно загрејати да неће бити приземног мраза.Sada je samo luda sreca potrebna da ne udari jaci mraz .