radashin
Član
Pa ništa, zalivaj dobro i daj joj azota. Eventualno bakrom oprskaj.Ja danas zasadio u basti kuci 5 komada kajsija, kupio po 480 rsd sadnicu. Sta da im radim osim zalivanja svaki dan da bi se lepo sve primile?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ništa, zalivaj dobro i daj joj azota. Eventualno bakrom oprskaj.Ja danas zasadio u basti kuci 5 komada kajsija, kupio po 480 rsd sadnicu. Sta da im radim osim zalivanja svaki dan da bi se lepo sve primile?
Imam an i ureu kuci, da joj bacim malo pod nju? Koliko pod svako stablo?Pa ništa, zalivaj dobro i daj joj azota. Eventualno bakrom oprskaj.
Ja moje nisam jos prskao u cvetu su ,al suvo vreme nema tu opasnosti od monilinijeАко погоде прогнозу да ће овако бити до половине марта земља ће се довољно загрејати да неће бити приземног мраза.
Јутрос сам рано прскао Свит ред (80%) и Цунами (50%) да не сметам пчелама. Како је стање спремам се за бербу у мају. А хемија.... у пм.
Атлас 400 гр. за 0,5 Ха 8.800 РСД. На јесен ћу да обавестим кајсије да их више нећу штитити па нек се бране саме. Следеће сезоне добијају само маказе.
Код мене у таквој ситуацији има врло мало рода па то одмах мењам..... zanimljivo prvo pošteno zazeleni lišće pa tek onda cveta.
Aj zapamti pa je slikaj tamo u julu . Po meni ovakve kajsije su pred uvenucem .Neznam koja je ovo sorta, neka stara.... zanimljivo prvo pošteno zazeleni lišće pa tek onda cveta. Sazreva kraj avgusta, početak septembra....
Imam jedno takvo drvo.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Kad kajsije budu u stadijumu kao na gornjim slikama.POZDRAV. KADA PRSKATI KAJSIJU PROTIV MONILIJE