mihajlo 022
Član
Nadam se da ste u pravu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ruza je pre Sulmone,imam je a sta je prvo posle nje?Rekao bih ruza.
Ako mislis posle Sulmone ja trenutno nemam nista da je u rodu. Farbaly bi po knjigama trebala da bude posle. Nabavio sam i jednu u rasadniku MAVM koja je njihova selekcija, profesor Ognjanov je vlasnik, i zovu je avgustovska. Kad prorodi znacu. Takodje sam nabavio od njih i septembarsku kajsiju ili ti Hindukush. I nju cemo sacekati da vidimo rezultat.Ruza je pre Sulmone,imam je a sta je prvo posle nje?
Pa zovi MAVM i pitaj kad im stize ta avgustovska.farbaly jeste posle on stize oko 20 avgusta ,imam je treba mi nesto 10 -15 dana ranije
Jos sam ja bio sa njima cekao da mi izvade sadnice u upakuju na kamion,onda su bili u KacuA ja mislio oni najsigurniji...
Jesam ,al sta vredi ponudili su da daju druge sadnice a sta camo za ostalo???To nista...Pa i sad su u Kacu. Jesi reklamirao?
Koja brza posta sad nosi kaleme? Bili su prestali svi da nose,koliko je postarina?Da i lepo su upakovali. To je bilo pre Nove godine.