radashin
Član
Kako kada. Ja sam za najmlađi zasad vadio izdanke iz jednog starog kajsijara (Boga pitaj šta je u pitanju).
Ili kupim podlogu (džanarika/šljiva).
Ili kupim podlogu (džanarika/šljiva).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas na fejsu oglase, cini mi se iz Curuga covek prodaje kajsije na veliko. Vidi probaj da ga nadjes....Ima li kajsije za kupiti u backoj? Za rakiju mislim…
Kako na 24 gradi jer se to sada blazi sa destilovanom vodom ili se pije tako
Јако је да се пије тако а и на тој јачини не развија арому. Разблажи се са дестилованом водом, по жељи, у два пролаза са размаком од месец дана. Ја продајем овако па нек свак себи подеси. Мада, људи су лењи, једино кафеџије воле овако јачу па је крсте сами.Kako na 24 gradi jer se to sada blazi sa destilovanom vodom ili se pije tako
Koja je cena ?. . . Ја продајем овако . . .
Мора да одлежи макар гоину а онда ако тржиште има пара иде у продају. Тренутно продајем крушку Санта Марија 2013.-2015. и дивљу крушку 2015. Цена 1.500 до 3.500 па пошто им је скупо углавном носим на поклон.Koja je cena ?
gde si uzimao sadnice ovih sorti sto stiyu polovinom avgusta?Nije jasno koje si sorte imao. Jesu li to bas neke sorte sto stizu ranije od proseka ili hoces da kazes da si imao neke sa normalnim cvetanjem a sad bi zeleo neke koje cvetaju izrazito kasnije. Ako je ovo prvo u pitanju posadi madjarsku najbolju, zaklopacku ruzu, novosadske 4 i 6 i roksanu.
Ako je drugi slucaj tesko ces naci kajsiju koja toliko kasnije cveta od proseka da nema opasnosti od prolecnih mrazeva. Znam da francuzi imaju neke sorte sto stizu polovinom avgusta kao farbali, fareli itd i kasnije ali nisam siguran da li cvetaju dovoljno kasno. Tek sam ih posadio pa ce mi trebati par godina za licno iskustvo.