marceta.b.
Član
Ja sam danas proveravao i nije sjajno, u nižem delu parcele šteta je oko 40+% dok u gornjem delu oko 20+% a a još nije ni cvetala... šta nas čeka videćemo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadam se da misliš na rane sorte,kasne ne bi trebalo da su stradaleKoliko vidim biće branje ostatka tamo oko 20 marta ali tu se možemo boriti dimljenjem ako je - 3,-4 i mraz..Ovo jutros nije bilo svrhe.
Stradale... Ns rodna, 4,6,kasnocvetna,roksana.Malo bolja situacija sa dm1 i ružom. Krupna rana skoro totalno mada je i ona tek u crvenim balonima. Mađarske sorte isto na pola...Videćemo za par dana procentualno koliko.Nadam se da misliš na rane sorte,kasne ne bi trebalo da su stradale
Velika je razlika između - 7 i - 10 koliko je bilo kod mene. Na - 7 skoro da ne bi bilo štete ni kod mene.Код мене синоћ било -7, нема штете на сортама које су најраније кренуле. Видећемо, ова ноћ је најкритичнија, најављују још хладније.