Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
3,5e na sat
a po stablu?
Izvini druze(drustvo),nisam bio na forumu duze vreme pa nisam video pitanje.Ja sam sam orezivao,imam dobar alat a kajsijar mi je od 2009 pa sam i naucio da orezujem.Vise necu moci sam jer sam prosirio pa ne mogu stici.Ja inace vise ne orezujem u avgustu,ni novi-mladi zasad sada nisam orezivao jer se klima promenila.Kada ih orezes u avgustu one posle odbace list i zbog toplih zima i vremena ponovo olistaju u novembru.Koja olista odmah mozes da je oseces jer je meni svih 69 komada koje su olistale u prolece sledece godine otislo.Promenula se klima a samim tim i orezivanje voca.Ko zna sta nas jos ceka.Umes ti da orezujes ili ti je neko radio.
Posto imam ns 4 za nju bih glasao od ns sorti.Ruzu i Roksanu sam tek posadio.Razmišljam da posadim na jesen oko 80 kajsija.Mislio sam 40 kom NS4, 20 Kečkemetska ruža i 20 Roksana. Šta mislite da li su ove sorte dobre za područje Vojvodine?
Sve je isto a i nemoj samo jednu sortu saditi jer ako jedna podbaci mozda te druga iscupa.Na hektar trebas bar 3 sorte posaditi.Nije to mala povrsina za zezanje.Tu posla ima prilicno.Pozdrav svima,
Koja sorta Kajsije je najlaksa i najeftinija za odrzavanje na 1Ha
Izvini druze(drustvo),nisam bio na forumu duze vreme pa nisam video pitanje.Ja sam sam orezivao,imam dobar alat a kajsijar mi je od 2009 pa sam i naucio da orezujem.Vise necu moci sam jer sam prosirio pa ne mogu stici.Ja inace vise ne orezujem u avgustu,ni novi-mladi zasad sada nisam orezivao jer se klima promenila.Kada ih orezes u avgustu one posle odbace list i zbog toplih zima i vremena ponovo olistaju u novembru.Koja olista odmah mozes da je oseces jer je meni svih 69 komada koje su olistale u prolece sledece godine otislo.Promenula se klima a samim tim i orezivanje voca.Ko zna sta nas jos ceka.
Izvini druze(drustvo),nisam bio na forumu duze vreme pa nisam video pitanje.Ja sam sam orezivao,imam dobar alat a kajsijar mi je od 2009 pa sam i naucio da orezujem.Vise necu moci sam jer sam prosirio pa ne mogu stici.Ja inace vise ne orezujem u avgustu,ni novi-mladi zasad sada nisam orezivao jer se klima promenila.Kada ih orezes u avgustu one posle odbace list i zbog toplih zima i vremena ponovo olistaju u novembru.Koja olista odmah mozes da je oseces jer je meni svih 69 komada koje su olistale u prolece sledece godine otislo.Promenula se klima a samim tim i orezivanje voca.Ko zna sta nas jos ceka.